Celebrities Film & Tv Showbiz

Mos ndoshta Nicolas Cage sapo konfirmoi se do të kemi një rikrijim të filmit të njohur “Face/Off”?!

Nicolas Cage është i bindur se “Face/Off” vazhdon akoma edhe pse 25 vjet më vonë. Fituesi i Oscar-it luajti si Castor Troy në filmin, i cili u drejtua nga John Woo dhe gjithashtu shfaqi John Travolta, Joan Allen, Gina Gershon dhe Alessandro Nivola së bashku.

Komploti ndjek një agjent të FBI-së (Travolta) i cili i nënshtrohet një procedure për të ndërruar fytyrat me një kriminel (Cage) për t’u fshehur, por i keqi arratiset me identitetin fizik të djalit të mirë dhe krijon kaos teksa është duke u ndjekur.

Në përgatitje për filmin e tij të ri “The Unbearable Weight of Massive Talent”, në të cilin ai luan një version të tij, Cage tha së fundmi për “Insider” se e rishikoi dhe njëherë “Face/Off” dhe i pëlqeu.

Kam parë sërish “Face/Off”, gjë që më ka mahnitur vërtet. Mendoj se filmi është plakur bukur.

Këtë tha ai, duke shtuar se ishte “shumë i mahnitur” dhe “i emocionuar” nga Woo, 75 vjeç dhe puna e Travoltës në të. Cage foli së fundmi me “The Hollywood Reporter” për karrierën e tij, duke parë përsëri “Face/Off” dhe duke ndarë mendimet e tij për një vazhdim ose për një rikrijim të mundshëm.

“Unë nuk kam dëgjuar as hide e as qime për të,” tha ai për një vazhdim të origjinalit të 1997. “Kështu që shpesh këto gjëra për të cilat lexojmë janë vetëm hamendje pa ndonjë bazë apo bazë për to.”

Ndërsa Cage pohoi se nuk kishte dëgjuar për të, një vazhdim i “Face/Off” u bë i ditur zyrtarisht që nga shkurti 2021, me regjisorin Godzilla kundër Adam Wingard.

Wingard ishte vendosur gjithashtu të shkruante skenarin me partnerin e tij skenarist Simon Barrett, ndërsa Neal Moritz u njoftua se do të prodhonte filmin për “Paramount”. David Permut u zbulua se do të shërbente si producent ekzekutiv.

“Kurrë nuk do ta ri-imagjinoja apo rikrijoja Face/Off. Është një film i përsosur aksion,” shkroi Wingard në rrjetet sociale në atë kohë, në një postim të fshirë që atëherë. “Simon Barrett dhe unë po shkruajmë një vazhdim të drejtpërdrejtë!”

Në atë kohë ishte e paqartë nëse Travolta dhe Cage do të ripërsërisnin rolet e tyre të agjentit të FBI-së Sean Archer dhe terroristit Castor T.