Lifestyle Love & Sex

Nëse partneri juaj ju thotë këtë frazë, ai ndihet fajtor për diçka…

Keni dyshime se partneri juaj ju tradhton? Gjëja më e mirë për të bërë është të bëni një bisedë të qetë dhe të mos nxirrni përfundime të shpejta. Megjithatë, nëse je një vajzë kaotike, mund të dëgjosh një version, i cili është bërë viral dhe të veprosh në përputhje me rrethanat.

Sipas influencueses Maria Fernando, një burrë që përdor shprehjen “Beso atë që dëshiron”, ndoshta është fajtor.

“Nëse po flisni drejtpërdrejt me një burrë që po ju tradhton dhe ai e thotë këtë, më vjen keq t’ju them, por ai është fajtor”, thotë ajo.

Këtë e konfirmojnë gjithashtu edhe komentet në video:

“Jam dakord, sepse në qoftë se do ishte i pafajshëm, ai do të mbronte veten.”

Disa nga komentuesit e tjerë kanë shkruar se gjëja më e mirë për të bërë kur dyshoni është të largoheni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Fernando (@xqueenbeyoutifulx)

Në shumicën e rasteve, ka shumë gjëra që ndikojnë në shkatërrimin e një lidhje në çift. Gënjeshtrat, mungesa e besimit dhe e një komunikimi normal, mund të çojnë edhe në probleme të dukshme mes dy partnerëve.

Mirëpo, ndonjëherë ju mund t’i evitoni lidhjet e gabuara që në fillimet e tyre, atëherë kur e keni njohur një person të ri. Klikoni linkun për të dalluar 4 shenjat e një partneri jo të mirë që në fillim të lidhjes.