Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Health & Beauty

Një gotë verë e kuqe sa një orë palestër!

Univesiteti i Albertës në Kanada ka kryer një studim ku duhet ta themi se rezultati është shokues dhe shumë i çuditshëm.
Sipas tyre, konsumimi i një gote vere, ose dhe dy, para se të flini në darkë, mund të ndihmojë metabolizmin dhe ju humbni në peshë, madje është ekuivalente me një orë palestër.

Kjo është një mënyrë perfekte për të gjithë ata që dashurojnë alkoolin, por në të njejtën kohë dëshirojnë të bien nga pesha, por nuk kanë kohë apo motivim për të shkuar në palestër. Një teknikë alternative për dietën, si dhe një zgjidhje shumë e mirë.

Jason Dyck, është drejtuesi i këtij studimi dhe ka zbuluar se në një element që ndodhet në verën e kuqe, reseratroli, ofron të njejtat dobi si aktiviteti fizik.

Ai bëhet pengesë për grumbullimin e dhjamit, prandaj mund të konsumohet pa asnjë lloj shqetësimi në darkë, madje dhe dy gota.
Kujdes sepse diçka e tillë është e dobishme vetëm në darkë, kur trupi bie në qetësi dhe jo në drekë!