Celebrities Gossip

Pas Meghan dhe Harry, edhe William me Kate do të zhvendosen nga shtëpia aktuale?!

Princi William dhe Kate Middleton thuhet se po synojnë një lëvizje në Windsor nga shtëpia e tyre aktuale në Norfolk në Amner Hall dhe mund të kërkojnë të blejnë Adelaide Cottage, të cilën Princesha Eugenie dikur e konsideronte si shtëpi.

Ndërsa lënia e jetës së tyre në Norfolk pas mund të jetë një detyrë e madhe për Dukën dhe Dukeshën e Kembrixhit, terapistja eksperte e brendshme Suzanne Roynon beson se Adelaide Cottage është një opsion shumë më i mirë për familjen mbretërore dhe fëmijët e tyre, Princin George, Princeshën Charlotte, dhe Princi Louis.

Duke folur për mediat e huaja, Suzanne tha se beson se Adelaide Cottage do t’i sigurojë William dhe Kate normalitetin e jetës familjare, duke u dhënë gjithashtu atyre siguri të mjaftueshme dhe bonus shtesë për të qenë më afër Mbretëreshës. Ajo tha:

Pse Adelaide Cottage është një alternativë shumë më e mirë për William dhe Kate?!  Si eksperte e terapisë së brendshme dhe konsulente e Feng Shui, unë i kam kushtuar vëmendje raporteve mediatike të lëvizjes së parashikuar të Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit nga shtëpia e tyre në Norfolk në Anmer Hall për të qenë më afër Mbretëreshës në Windsor.

William dhe Kate e vlerësojnë qartë privatësinë e tyre dhe duan që fëmijët e tyre, George, Charlotte dhe Louis të kenë një fëmijëri të mrekullueshme, të sigurt dhe të lumtur. Për këtë, ata janë në kërkim të një shtëpie që ushqen dhe mbështet çiftin mbretëror dhe fëmijët e tyre, ndërkohë që ofron sigurinë dhe normalitetin e jetës familjare.