Film & Tv Showbiz

Për fansat e serialit “Friends”, mblidhuni këtu sepse kemi lajme të mira!

Për të gjithë që janë fans të Friends, kanë mundur të shijojnë një copëz të “Rachel” dhe “Ross” së bashku. Jennifer Aniston dhe David Schwimmer janë parë së bashku në një prej reklamave të përgatitura nga Uber për Super Bowl. Klipi hapet kur Jennifer Aniston merr një porosi për Uber Eats, ku tregon se nuk e mbante mend që mund të porosisje gjëra të tilla si lule.

“Epo, ju e dini se çfarë thonë ata. Për të kujtuar diçka, duhet të harrosh diçka tjetër”, dëgjohet Aniston në video. Aty vjen David Schwimmer, por Aniston nuk e njeh. “Kemi punuar së bashku për 10 vjet”,-i kujton Schwimmer.

Rikujtojmë, se skenarët origjinale nga seriali “Friends” u gjetën brenda komodinës së një ish-punonjësi dhe tani po dalin në ankand. Një burrë 60-vjeçar në pension, i cili dëshiron të mbetet anonim, tha se kohët e fundit i zbuloi skenarët kur po pastronte shtëpinë e tij në përgatitje për t’u zhvendosur. Ai i tha Hansons Auctioneers se vendosi t’i çonte për vlerësim në Hansons, një shtëpi ankandi në MB.

Burri punonte në Fountain Studios në lagjen Wembley të Londrës, Angli, ku u filmuan dy episode të njohura “Friends”, “The One with Ross’s Wedding Part I” dhe “The One with Ross’s Wedding Part II”. Pjesa I, e cila u transmetua në 1998, ishte episodi i 96-të i “Friends” dhe pjesë e finales së sezonit të sezonit të katërt të shfaqjes. Episodet janë më të njohura për momentin kur Ross thotë aksidentalisht, “Unë, Ross, të marr ty Rachel” në vend të emrit të nuses së tij të ardhshme dhe kur publiku sheh për herë të parë romancën e Chandler dhe Monica.