Celebrities Film & Tv Showbiz

Përgatiteni veten për një super film/Brad Pitt po bën përgatitjet më serioze në pistën e “Formula 1”!

Çmimi i Madh i Shteteve të Bashkuara në Circuit of the Americas në Austin është normalisht i mbushur me të famshëm nga të gjitha fushat, por këtë vit Brad Pitt ka tërhequr shumë vëmendje dhe hapat e tij po ndiqen nga afër, veçanërisht pas raporteve që dolën për negociatat e tij me F1 në lidhje me filmin e tij të ardhshëm në të cilin ai do të portretizojë një shofer veteran. Brad Pitt mbërriti më herët se ajo që bëjnë shumica e të famshëmve që marrin pjesë në Çmimin e Madh të SHBA dhe arsyetimi i tij për ta bërë këtë mund të jetë filmi i tij i ardhshëm në Formula 1 dhe mënyra se si ai dëshiron të thithë sa më shumë njohuri që mundet ndërsa flet me drejtuesit e ekipit dhe shpenzon sa më shumë kohë.

Aktori ishte i shoqëruar nga producenti Jerry Bruckheimer dhe regjisori Joseph Kosinski gjatë takimeve të tij me drejtuesit e ekipit të F1 dhe u dha atyre një informacion rreth planeve të tij për filmin. Grupi e sheh këtë film si ekuivalentin e garave të filmit “Top Gun: Maverick”, i prodhuar rastësisht nga Bruckheimer.

Ky film do të ketë shoferin shtatë herë kampion bote, Lewis Hamilton si producent dhe CEO i F1, Stefano Domenicali shpjegoi se si të gjitha ekipet dhe shoferët do të përfshihen në projekt, i cili do të përfshijë makina të vërteta dhe sponsorët e tyre aktualë në ekranin e madh dhe mendon se janë gjëra serioze.

Jam shumë i emocionuar sepse jemi diku ku njerëzit mendojnë, “Çfarë do të ndodhë më pas?”.Kjo do t’i ndihmojë ata të vazhdojnë të rrisin nivelin e sportit. Ne me të vërtetë besojmë se do të mundësojë që F1 të jetë në një dimension tjetër që nuk është eksploruar aq thellë dhe aq mirë, deri më sot. Do të shihni shumë gjëra që do të ndodhin vitin e ardhshëm në përgatitje, dhe është emocionuese sepse të gjitha skuadrat do të përfshihen, shoferët, të gjithë. Kështu që është fantastike.