Love & Sex

Përmasat ideale të penisit që një burrë duhet të ketë për ta bërë një grua të arrijë orgazmën!

Tema e madhësisë së penisit ka pllakosur meshkujt për dekada. Duke qetësuar mendjen e shumë njerëzve, kërkimet kanë dalë me numrin magjik. Rezulton se madhësia ka rëndësi por për lehtësimin e shumë burrave mesatarë, më e madhe mund të mos jetë më mirë. Një sondazh u kërkoi 4,761 grave të kujtonin madhësinë e vogëlushit të vogëlushit nga takimi i tyre i fundit seksual dhe ato u pyetën nëse mund të arrinin kulmin nëpërmjet penetrimit.

Big One Dating, i cili kreu hulumtimin, më pas krahasoi shkallën e suksesit të orgazmës me madhësinë e penisit për të zbuluar se çfarë funksiononte mesatarisht për gratë. Gjetjet e tyre sugjerojnë se madhësia më e mirë për gratë për të arritur kulmin është tetë inç – por çdo më e madhe dhe shkalla e orgazmës bie.

Në fakt, meshkujt me një pjesë të madhe 11-inç siguruan që 30 për qind e femrave të arrinin kulmin, e njëjta përqindje për meshkujt me një penis katër inç. Edhe pse një John Thomas prej tre centimetrash konsiderohet një “micropenis”, një e katërta e grave të pyetura thanë se kishin qenë të kënaqura në takimin e tyre të fundit seksual.

Madhësia mesatare e penisit në MB është midis 3.5-5.8 inç. Një pjesë e madhe e grave në anketë thanë gjithashtu se perimetri ishte i rëndësishëm për të qenë në gjendje për të përjetuar orgazëm. Në përgjithësi, me rritjen e gjatësisë së penisit, rritet edhe gjerësia, kështu që perimetri mesatar i penisit tetë inç ka të ngjarë të jetë një faktor kontribues.

Pra, nëse po kërkoni të përpiqeni të rrisni penisin tuaj ose të paktën pamjen e saj, ka disa opsione:

1. Humbni peshë

Profesor Kevan Wylie, një konsulent i mjekësisë seksuale, i tha NHS:

Shumë burra që shqetësohen për madhësinë e penisit të tyre në përgjithësi kanë probleme të përgjithshme të imazhit të trupit. Ajo që ndodh është se ata priren të fokusojnë imazhin e tyre të dobët të trupit në penisin e tyre.

Të qenit mbipeshë mund t’i lërë burrat me vetëbesim të ulët dhe imazh të përgjithshëm të dobët të trupit. Por barku i varur mbi penisin tuaj gjithashtu mund ta bëjë penisin tuaj të duket më i vogël, kështu që nëse doni të bëni përshtypje, atëherë provoni të humbisni disa kile.

2. Depilohuni

Një grumbull i madh qimesh pubike mund ta bëjë penisin tuaj të duket më i vogël se sa është, kështu që nxirrni makinën rroje ë mënyrë ideale jo e njëjta që përdorni për fytyrën tuaj. Duke i mbajtur flokët në formë të mirë, mund të siguroheni që i gjithë fokusi të jetë tek penisi juaj. Ajo gjithashtu do të bëjë një rrugë të gjatë për ta bërë atë të duket një madhësi e mirë.

3. Qëndroni në formë

Është e vetëkuptueshme që nëse ndiheni tërheqës, jeta juaj seksuale do të përfitojë gjithashtu. Pra, jo vetëm që fitimi në formë do t’ju bëjë të dukeni më mirë, por do të ndiheni mirë me veten tuaj. Është gjithashtu një mënyrë pa kosto për të rritur besimin tuaj – nuk keni nevojë për një palestër të bukur, thjesht gërmoni trajnerët tuaj dhe bëni vrap.

4. Pompat e penisit

Pompat e penisit përfshijnë vendosjen e një tubi mbi penis dhe më pas pompimin e ajrit për të krijuar një vakum. Kjo tërheq gjak në penis dhe e bën atë të fryhet. Pompat e penisit përdoren ndonjëherë si një rregullim afatshkurtër për mosfunksionimin erektil, sepse ato e bëjnë penisin të vështirë. Por përdorimi i zgjatur mund të dëmtojë indet në penis, duke e bërë ereksionin tuaj më të dobët, kështu që nuk rekomandohet shumë.