Film & Tv Magazine

Personazhet e ‘Yellowstone’ frymëzojnë emrat më të njohur të foshnjave për vitin 2023!

Sipas Administratës së Sigurimeve Shoqërore, emrat e djemve “me rritje më të shpejtë” në vitin 2023 ishin “Dutton” dhe “Kayce”, të frymëzuar nga seria e rrjetit Paramount “Yellowstone”. Në shfaqje, Dutton është mbiemri i familjes imagjinare që zotëron fermën Yellowstone në Montana. Seriali i suksesshëm përshkruan brezat e Duttons që jetojnë në tokë që nga vitet 1800 dhe betejat e tyre për të mbajtur fermën.

Kevin Costner luan John Dutton, patriarkun e familjes dhe brezin e gjashtë që drejton fermën, dhe Luke Grimes luan djalin e tij, Kayce Dutton. Nuk është e pazakontë që kultura pop të ndikojë në emrat e njohur të foshnjave, me uebsajtin e prindërve Nameberry që parashikon se 23 emrat më të mirë të foshnjave të vitit 2023 do të ndikohen nga të famshëm si Billie Eilish, Dolly Parton dhe Scarlett Johansson. SSA ka përpiluar listat e emrave të foshnjave që nga viti 1997.

Ashtu si emri juaj, Sigurimet Shoqërore janë me ju që nga dita e parë. Një nga gjërat e para që prindërit bëjnë për të porsalindurin e tyre është t’i marrin një numër të Sigurimeve Shoqërore. Kjo i bën Sigurimet Shoqërore burimin përfundimtar për emrat më të njohur të foshnjave çdo vit! Dhe ashtu si një emër, Sigurimet Shoqërore janë me ju gjatë rrugëtimit të jetës.

SSA tha se emri i djalit Liam ka kryesuar listën e saj për gjashtë vjet me radhë, duke shtuar se Luna hyri në top 10-shen e vajzave për herë të parë. “Yellowstone”, i krijuar nga Taylor Sheridan, frymëzoi spin-off të cilët përfshinin prequels “1883” dhe “1923” me Helen Mirren dhe Harrison Ford – si dhe serialin e ardhshëm “Bass Reeves”. Sinoffi i “Yellowstone” “1883” shkon prapa në kohë kur familja Dutton u vendos në tokën që do të bëhej ferma Yellowstone, ndërsa “1923” e merr historinë 40 vjet më vonë ndërsa familja përballet me urinë dhe sëmundjet.

Seriali i goditur i goditur ka luajtur Costner, Grimes, Kelly Reilly dhe Cole Hauser dhe do të përfundojë me gjysmën e dytë të sezonit 5 këtë verë. Shfaqja po kalon në perëndim të diellit pasi krijuesi Sheridan është përballur me akuzat për shpenzime “qesharake”. Ajo ka qenë gjithashtu e lidhur me një mosmarrëveshje të supozuar mes tij dhe Costner që ka çuar në pretendimet se “egoja” e të parit po pengonte prodhimin dhe se orari i këtij të fundit pengonte gjithashtu xhirimet.