Celebrities Gossip Showbiz

Probleme në horizont/Si ka reaguar Jennifer Lopez kur ka parë fotot e Ben Affleck dhe Jennifer Garner në momente intime?

Marrëdhënia në dukje e qëndrueshme e Jennifer Lopez dhe Ben Affleck kohët e fundit hasi në një problem të mundshëm kur u shfaqën fotot e Ben duke përqafuar me dashuri ish-partneren e tij, Jennifer Garner. Imazhet e kapura ku tregojnë Ben që mbështet kokën tek shpatulla e Garnerit brenda një makine nxitën thashethemet për probleme në marrëdhënien, e njohur si “Bennifer”.

Burimet sugjerojnë se Jennifer Lopez pati një reagim krejt të papritur kur pa këto foto, duke u ndjerë keq nga shfaqja e tyre.

Megjithatë, Affleck dyshohet se ka dhënë garanci se gjithçka e shafqur në foto nga veprimet e tyre ishin krejtësisht spontane dhe pa qëllim. Pavarësisht se e besoi atë, JLo nuk i ka hequr plotësisht ndjenjat e saj të pasigurisë dhe të dyshimit. Një burim për Closer Online u shpreh se:

Ai vazhdon të thotë se Jennifer Garner është si motra e tij në këtë pikë dhe nëse JLo do të bëhet xheloze dhe do të zemërohet për një përkëdhelje të padëmshme, atëherë problemi është tek ajo. Është një luftë e vërtetë këtu që mund të shpërthejë.

Incidenti ka ngritur pikëpyetje në lidhje me dinamikën e vazhdueshme brenda marrëdhënies së tyre. Teksa kanë kaluar disa muaj që kur filloi romanca e tyre që nga 2002, ky incident shërben si një kujtesë se dhe e kaluara mund të ndikojë ende në marrëdhënien e tyre.