Film & Tv

Publikohet traileri i parë i ‘The Last of Us’, HBO sjell në 2023 serialin post-apokaliptik!

HBO ka publikuar trailerin e parë të serialit bazuar në video-lojën ‘The Last of Us’, dhe duket se nuk ka dalë shumë nga korniza e lojës.

Pamjet shfaqin një sërë peizazhesh të zymta dhe situatash të tensionuara, ndërsa pasqyrohet një botë post-apokaliptike. Ka vetëm disa tinguj zërash të dëshpëruar, ku e fundit është një pëshpëritje “Shpëtoni, kë mund të shpëtoni”.

‘The Last of Us’ është vendosur 20 vjet pas shkatërrimit të qytetërimit modern. Ai përqendrohet te Joel (Pedro Pascal nga Mandalorian), një i mbijetuar i apokalipsit, i cili është punësuar për të kontrabanduar një vajzë 14-vjeçare të quajtur Ellie (Bella Ramsey nga Game of Thrones), nga një zonë karantine.

Puna në dukje e vogël bëhet një udhëtim brutal, pasi ata fillojnë të varen nga njëri-tjetri për mbijetesë.

Shfaqja televizive vjen nga Craig Mazin (nga Çernobil), i cili ka një marrëveshje të përgjithshme me HBO dhe Neil Druckmann, shkrimtari dhe krijuesi i lojës. HBO dhe Sony Pictures TV prodhojnë serialin me zhvilluesin e PlayStation Productions, Word Games dhe The Last of Us Naughty Dog.

Kasti përfshin gjithashtu Gabriel Luna, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Storm Reid, Jeffrey Pierce, Anna Torv, Lamar Johnson, Keivonn Woodard, Graham Greene, Elaine Miles, Ashley Johnson dhe Troy Baker.