Celebrities Gossip Showbiz

Shakira vs Gerard Pique/Këngëtarja kolumbiane i mori fëmijët e saj në Dubai për t’u hakmarrë ndaj tij?

Edhe pse dyshohet se tashmë është arritur një marrëveshje familjare mes Shakirës dhe ish-partnerit të saj, Gerard Pique, për çështjen e kujdestarisë së fëmijëve të tyre, Milan dhe Sasha, gjithçka tregon se mes ish-çiftit po krijohet sërish një problem i ri, përpara shpërnguljes përfundimtare të artistes dhe fëmijëve të saj drejt Miami-t. Marrëveshja parashikon që, me këtë lëvizje, Pique do të jetë në gjendje t’i vizitojë fëmijët e tij për 10 ditë në muaj kur të dëshirojë dhe se do të jetë në gjendje të shfrytëzojë kohën kur fëmijët janë me pushime në shkollë.

Megjithatë, duket se ish-çiftit do t’i duhet t’i rikthehen dialogut pasi Shakira mori fëmijët e saj për të kaluar Krishtlindjet në Dubai. Artistja e njohur ka shpërndarë një foto në të cilën shfaqet me fëmijët e saj teksa mban në duar një zog dhe shprehjen:

Në shkretëtirë duke kërkuar qetësi këtë Krishtlindje.

Udhëtimi do të përfundojë më 30 dhjetor të ardhshëm, por a e miratoi Pique këtë udhëtim? Sipas podcast-it “Mamarazzis”, drejtuar nga gazetaret Laura Fa dhe Lorena Vazquez, Gerard Pique nuk është shumë i lumtur të kalojë më pak se një javë me fëmijët e tij, pasi ata do të zhvendosen në Miami më 5 janarin e ardhshëm, për të nisur mësimet pas dimrit. Një burim tregoi se:

Nëse fëmijët fillojnë kursin në datën 5, Pique humbet kohë për të qenë me ta, kështu që ose i dorëzohen më herët ose fillojnë mësimet përtej kalendarit të Amerikës së Veriut.

“Mamarazzi” sigurojnë se ish-futbollisti mund t’i kërkojë Shakirës që disa ditë pas fillimit të vitit shkollor t’i lejojë fëmijët e tij të hyjnë në shkollë në Miami, në mënyrë që të kenë mundësinë të kalojnë me ta “Three Kings Day”. Shakira përgatiti udhëtimin në Dubai për t’i përgatitur ata për këtë fazë të re të jetës së tyre në Miami. Të tre morën një aeroplan të enjten pasdite që i çoi nga Barcelona në Gjirin Persik. Pas kthimit të tyre, fëmijët do të kenë ditë në dispozicion për të kaluar me familjen e tyre nga ana e babit.

Sipas La Vanguardia, Pique ka pranuar të kalojë natën e Vitit të Ri dhe Ditën e Tre Mbretërve me fëmijët e tij. Për shkak të datave të ndërlikuara, avokatët e të dyja palëve po negociojnë për një zgjidhje. Një zgjidhje tjetër, përveç lejimit të fëmijëve për të udhëtuar pak më vonë në Miami, do të ishte që ata të ndërpresin udhëtimin në Dubai për të kaluar pak më shumë kohë me babanë e tyre. Përveç kësaj, Shakira javën e ardhshme do të festojë ditëlindjen e nënës së saj, Nidia Ripoll, një prej mbështetësve të saj kryesorë.