Celebrities Gossip Showbiz

Supermodelja Heidi Klum flet për vështirësitë në fillim të karrierës së saj!

Supermodelja Heidi Klum vazhdon të pushtojë pasarelat dhe të bëjë kopertina revistash dhe fushata reklamuese. Siç shpjegon ajo në një intervistë për People’s StyleWatch asaj iu desh të krijonte rrugën e saj, sepse nuk ishte kurrë një nga modelet më të mira të epokës.

Unë kurrë nuk kam qenë në grupin e supermodeleve vërtet të shkëlqyera në atë kohë. Më kujtohet kur shkova në Paris dhe provova disa fustane. Unë kurrë nuk mund të përshtatesha me to. Unë isha e dobët, por modelet e tjera ishin edhe më të holla. Të gjitha gjërat që kam dashur të bëj në fillim, nuk kam arritur t’i bëj. Kështu që kërkova gjëra që mund të bëja. Unë e kam parë gjithmonë karrierën time si një shtëpi, ku nuk të duhet vetëm dera e përparme për të hyrë. Gjithmonë thosha, ‘Mirë, ata nuk më duan këtu për modë. Unë do të shkoj në vende të tjera të ndryshme të botës’.

Ndërkaq, për 13 vitet e bashkëpunimit me një markë të famshme të brendshmesh, Heidi tha se është shumë krenare dhe mirënjohëse që e zgjodhi atë.