Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Film & TV Gossip

Të “ashpër” në ekran, por të “përkëdhelur” në jetën reale…cilët janë këta aktorë?

Aktorët janë kameleonë të vërtetë kur bëhet fjalë për personazhet e tyre në ekran pavarësisht nëse po bëhet roli i një të forti për një film superhero, ata vërtetojnë se janë plotësisht të përkushtuar në çdo kohë. Në mes të xhirimeve, disa prej tyre përpiqen të shijojnë jetën në maksimum, ashtu si ne.

Personazhi më frikësues që aktorët portretizojnë në ekran gjithashtu mund të kthehet në personin më të përkëdhelur brenda vetëm disa muajsh. Është krejt normale që trupat të kalojnë ndryshime nga një rol specifik në një film të caktuar në jetë reale.

Nëse nuk ndiqni jetën e aktorëve jashtë filmave, lehtë mund t’i perceptoni personazhet që ata portretizojnë në ekran si natyrën e tyre të vërtetë. Disa të famshëm luajnë role të ngjashme gjatë gjithë kohës dhe ne jemi mësuar me këtë imazh të tyre.

Kështu që momenti është shumë më befasues kur një aktore që luante karakter të ashpër dhe madje mashkullor ndodh që të ketë një pamje të bukur dhe femërore në tapetin e kuq. Dhe ne pyesim veten, “A është me të vërtetë ajo?” Ndërkaq, shikoni se si disa nga aktorët tanë të preferuar zgjodhën që në jetë reale të ishin ndryshe…

1. Mark Wahlberg

2. Will Smith

3. Channing Tatum

4. Gerard Butler

5. Jake Gyllenhaal

6. Matthew McConaughey

7. Hugh Jackman

Ne i vlerësojmë aktorët për transformimet e tyre të talentuara dhe emocionet e vërteta që përcjellin te publiku. Por ndonjëherë, përshtatja në një rol mund të mos jetë aq e lehtë. Personazhi mund të jetë i paqartë ose pozicioni i jetës së personazhit mund të jetë i kundërt me pamjen e jetës së aktorit.

Ka edhe raste kur aktorët duhet të sakrifikojnë një nga mjetet e tyre kryesore profesionale, bukurinë e tyre, për hir të një roli. Njihuni me disa nga aktorët që e pranuan këtë sfidë për t’u dukur të frikshëm. Ne mund të themi se e kanë realizuar perfekt.