Celebrities Gossip

Traileri i ri i Harry dhe Meghan në Netflix fillon sulmin më të qartë ndaj familjes mbretërore!

Meghan Markle sot i shpalli luftë Familjes Mbretërore në trailerin më të fundit të Netflix për tre episodet e fundit të serialit dokumentar që do të publikohen nesër. Në një tjetër sulm të jashtëzakonshëm ndaj të afërmve të burrit të saj, Dukesha e Sussex tha se historitë negative për të do të zbuloheshin nga Buckingham Palace për të larguar vëmendjen nga anëtarët e tjerë mbretërorë.

Meghan thotë se kishte një komplot për ta sulmuar atë për të mbrojtur anëtarët e tjerë mbretërorë. Avokatja e saj britanike e privatësisë, Jenny Afia, tha se kishte një ‘luftë kundër Meghan’ dhe këmbënguli se ajo kishte parë provat.

Meghan sugjeron se ajo do të përdorej nga ndihmësit mbretërorë për të devijuar mbulimin nga shtypi negativ për anëtarët e tjerë mbretërorë. Ajo shtoi:

Ka pasuri të paluajtshme në një faqe interneti, ka pasuri të paluajtshme atje në ballinën e një gazete dhe diçka duhet të plotësohet atje për dikë mbretëror.

Shoqja e saj Lucy Fraser tha:

Dhe kështu ata do të ushqenin histori me të, qofshin të vërteta apo jo, për të shmangur shtypjen e tregimeve të tjera më pak të favorshme.

Avokatja e privatësisë së Meghan, Jenny Afia, një partnere në Schillings, tha:

Kishte një luftë të vërtetë, kundër Meghan dhe sigurisht që kam parë prova që ka pasur një njoftim negativ nga Pallati kundër Harry-t dhe Meghan-it për t’iu përshtatur agjendave të njerëzve të tjerë.