Celebrities

“Të gjithë duhet të flasim…”/Meghan Markle ka menduar t’i japë fund jetës së saj?!

Meghan Markle ka diskutuar publikisht se si ajo i përkufizon mendimet vetëvrasëse, duke u mbështetur në përvojat e saj negative të shëndetit mendor. Dukesha e Sussex-it, e cila tani është 41 vjeç, ka folur konkretisht për faktin se dikur kishte menduar t’i jepte fund jetës së saj dhe tha ‘nuk ishte një vendim i lehtë për t’u marrë, siç mund ta imagjinoni’.

Markle së fundmi u shfaq në Ripple of Hope Awards dhe ajo u pyet për detajet personale që zbuloi gjatë intervistës së saj me Oprah Winfrey në mars 2021. Në përgjigje të pyetjes, Markle tha:

Unë nuk dua që askush të ndihet vetëm. Dhe kur keni kaluar çdo gjë që është sfiduese, dhe të gjithë, veçanërisht në vitet e fundit me bllokim dhe COVID-19, kjo rritje në numrin e njerëzve që kanë një përvojë që mund të mos e shprehin. Ne të gjithë duhet, kur të mundemi, nëse ndihemi mjaft të guximshëm, thjesht të flasim sinqerisht për përvojën tona. Kjo u jep njerëzve të tjerë hapësirë dhe kurajo për të bërë të njëjtën gjë, por më shumë se kaq të ndihesh vërtet sikur nuk je vetëm, sepse mendoj se është shpesh ajo që mund të jetë pengesa më e madhe kur ndihesh kështu, nuk je. shikoni një rrugëdalje.

Markle foli edhe për pjesë që ka qenë viktimë e një atentati të personazheve gjatë kohës që jetonte me familjen mbretërore në Mbretërinë e Bashkuar, ajo u bë objekti kryesor i interesit për shumicën e tabloideve dhe mediave në vend. Ish-aktorja e njohur ka pranuar se:

Shiko, më vinte vërtet turp ta thoja në atë kohë dhe më vinte turp që duhet t’ia pranoja Harry-t veçanërisht, sepse e di sa shumë humbje ka pësuar, por e dija që nëse nuk e thosha, atëherë do ta bëja atë. Thjesht nuk doja të isha më gjallë.