Celebrities Magazine Music

Beyoncé publikon dy këngë të reja dhe paralajmëron albumin e ardhshëm!

Beyoncé di si ta thyejë internetin. Ajo u përpoq ta bënte këtë përsëri të dielën kur ngacmoi publikimin e muzikës së re në një reklamë të Verizon që debutoi gjatë Super Bowl. Pak çaste më vonë në faqen e saj zyrtare, fituesja e Grammy-së dhe një vendase nga Texas-i postoi një klip të një kënge të re me një ndjenjë të vendit të goditjes së kitarës. Versionet e plota të melodive “Texas Hold ‘Em” dhe “16 carriages” më pas u hodhën në YouTube dhe Spotify.

Beyoncé shkroi “Act II” dhe datën 29 Mars në faqen e saj të internetit, duke tundur kokën për një koleksion të dytë muzikor të lidhur me “Renaissance” e saj. Spoti reklamues, i titulluar “Can’t B Broken”, paraqiste aktorin e “Veep” Tony Hale duke sfiduar Beyoncé-n për të thyer aftësitë 5G të kompanisë së shërbimit celular dhe ajo e pranoi sfidën në mënyrë të lavdishme. Hale tha:

Është Verizon 5G, rrjeti i fuqishëm i çmendur. Vë bast se nuk mund ta thyesh atë!

Me vetëbesim, Beyoncé përgjigjet:

Vë bast se mundem.

Beyoncé vazhdon të bëjë përpjekje të mëdha për të provuar se Hale e ka gabim. Ajo shihet duke shkaktuar një skenë në një stendë limonade në një shenjë të albumit të saj të vitit 2016 “Lemonade”, duke prezantuar një version robotik të saj të quajtur “Beyoncé-AI” dhe madje edhe një Beyoncé Barbie, të quajtur me vend “Barb-Bey”. Pa fat, ajo vazhdon përpjekjet e saj duke njoftuar se po kandidon për presidente të Shteteve të Bashkuara dhe përpiqet të bëhet gruaja e parë që lëshon raketën e parë për performancën e parë në hapësirë ndërsa ngrihet në një anije kozmike dhe kryen një performancë në gravitetin zero.

Në fund dëgjohet ylli duke thënë:

Ok, janë gati. Publikoni muzikën e re.

Me këtë lloj daljeje, nëse dikush mund ta thyejë Verizon… Është Beyonce.