Celebrities Gossip Showbiz

Ed Sheeran thotë se Eminem ‘i shëroi’ belbëzimin e tij të fëmijërisë që e zhvilloi pas një incidenti traumatizues!

Ed Sheeran ka treguar se si Eminem e ka shëruar belbëzimin e tij në fëmijëri. Këngëtari, 32 vjeç, zhvilloi çrregullimin e të folurit nga një incident traumatizues që e përndiqte dhe ishte albumi i reperit “Slim Shady” që e ndihmoi të gjente zërin e tij. Ed filloi të luftonte me fjalimin e tij pasi mjekët dikur harruan t’i mpijnë fytyrën duke i hequr me lazer një shenjë lindjeje pranë syrit.

Ai kishte bërë tashmë disa seanca për të hequr shenjën, por tha se dhimbja ishte aq e padurueshme në këtë rast, saqë ndikoi në aftësinë e tij për të folur. “Një ditë, ata harruan të vendosnin anestezinë, dhe që atëherë, unë pata një belbëzim”, tha Ed gjatë një paraqitje të fundit në The Howard Stern Show. Ishte xhaxhai i Ed që e prezantoi për herë të parë me repin pasi i bleu CD-në e Eminem kur ishte nëntë vjeç, dhe kjo e ndihmoi të kuronte belbëzimin e tij.

Unë po kaloja të gjitha llojet e terapisë së të folurit. Kur isha 9 vjeç, xhaxhai im më bleu The Marshall Mathers LP. Ai i tha babait tim, ‘Ky djalë është Bob Dylani i ardhshëm’. Duke mësuar atë album, më shëroi belbëzimin…

Unë mendoj se është ndryshe me Eminem sepse ai është mjaft i izoluar, nuk sheh apo takon kaq shumë njerëz. Unë e njoh atë tani gjashtë vjet dhe kemi bërë tre këngë së bashku, kam luajtur me të dy herë në skenë. Ai është një person tjetër me të cilin kam lidhje, pasi ai ende jeton në qytetin e tij të lindjes dhe ka ekosistemin e tij rreth tij.