Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Showbiz

Elon Musk së shpejti si aktor në filma për të rritur?!

Elon Musk, njeriu i tretë më i pasur në botë, mund të shtojë pasurinë e tij nëse ai pranon ofertën e kompanisë “Nafty”, për prodhimin e filmave pornografikë. Sipas kushteve të kontratës, xhirimet do të zhvilloheshin në një kohë dhe vend të zgjedhur nga miliarderi. Elon Musk mori një ofertë miliona dollarëshe për të drejtuar dhe luajtur në filmin e tij pornografik. Në muajin qershor, CEO i SpaceX dhe Tesla bëri një shkrim në llogarinë e tij në Twitter për një kritpmonedhe të re me emër banal, me temë pornografike.

Nafty, një sistem financiar që kujdeset për industrinë e pornografisë me blockchain të bazës së të dhënave bitcoin, tani dëshiron t’i japë Musk një mundësi unike për të hyrë në botën e pornografisë. Drejtori Ekzekutiv, Rob Kemenyfi tha:

Postimi i tij i fundit tregon qartë se ai është i interesuar për hapësirën e filmave për të rritur, kështu që ne donim t’i jepnim atij mundësinë për të drejtuar dhe luajtur në filmin e tij. Ai ka arritur kaq shumë në jetën e tij, por ende nuk e ka hequr pornografinë nga lista e tij. Tani është mundësia e tij.

Kompania do t’i ofrojë Musk 6.9 milionë dollarë në para si dhe NaftyTokens për të marrë pjesë në një xhirim, ku vendin e zgjedh vetë Musk. Kemenyfi shtoi:

Kjo marrëveshje do të na ndihmonte të zgjidhnim shumë problemet me të cilat përballet industria jonë, të tilla si tarifat e larta, ndërmjetësit, kundërsulmet dhe mashtrimet. Përfshirja e Musk, sado e vogël, do ta bënte atë një hero të vërtetë, pasi ai posedon aftësitë dhe fuqinë për të sjellë ndryshime të vërteta.

Rikujtojmë se, prodhimi i Cybertruck të Tesla, kamioni i parë elektrik i prodhuesit të famshëm të automobilave, është shtyrë deri në vitin 2022. Kjo duket se vlen për versionet me një motor të vetëm dhe versionet tre-motorësh të automjetit. Mirëpo, kjo vonesë nuk është një surprizë e madhe për ata që kanë ndjekur nga afër lajmet lidhur me Cybertruck.