Celebrities Showbiz

Emily Ratajkowski ka disa plane serioze lidhur me karrierën e saj…

Emily Ratajkowski ka shumë plane për karrierën e saj. Modelja dhe aktorja 30-vjeçare nuk ka frikë të dështojë kur provon diçka të re, sepse kjo i jep gjithmonë një rritje të vetëbesimit dhe është mësuar të mos ndalet në asnjë gabim që ka bërë. Duke folur për “Harper’s Bazaar UK” për serialin e tyre “Si kam arritur këtu”, ajo tha:

Unë e shoh veten duke bërë shumë më tepër gjëra, qoftë duke shkruar një libër tjetër apo duke punuar në film. Ka kaq shumë mediume që më interesojnë.

Duke folur për dyshimin tek vetja kur shkruante kujtimet e saj “Trupi im”, ajo shtoi:

Gjithmonë ndihesha shumë e sigurt për faktin se nuk do të isha kurrë aq e mirë sa doja të isha dhe mendoj se e kaloj këtë dhe thjesht madje të bësh diçka keq dhe të dështosh mund të jetë jashtëzakonisht e rëndësishme. Mënyra për të luftuar vetë-dyshimin është të vazhdosh të punosh. Është në rregull të kesh atë ndjenjë që thjesht duhet ta kalosh atë.

Ylli i “Gone Girl” mendon se koleksioni i saj i eseve e ka “ndikuar” atë më shumë se çdo arritje tjetër profesionale. Ajo tha:

Kam pasur shumë punë që kanë ndikuar në jetën time, por mendoj se shkrimi i librit ka ndikuar më shumë në jetën time. Nëse dikush do të më kishte thënë tre vite më parë se do të kisha shkruar një libër dhe do ta botoja, nuk do t’i kisha besuar. Mësimi më i madh për mua ka qenë nëse nëse dëshiron të bësh diçka dhe e vendos fokusin tek ajo dhe je vërtet i zellshëm, mund ta realizosh atë.

Megjithatë, Emily ka gjetur “tranzicionin” midis karrierave të ndryshme dhe marrjen seriozisht të “pengesave” më të mëdha profesionale. Ajo tha:

Unë mendoj se pengesa më e madhe e karrierës sime ka qenë tranzicioni dhe bërja e gjërave që njerëzit nuk i prisnin vërtet. Por unë mendoj se ju vetëm duhet të ecni përpara dhe të bëni atë që do të bëni dhe të jeni ai që jeni.

Ndërkohë, Emily u kërkoi njerëzve që shpresojnë të krijojnë një karrierë në modeling, të mos mbështeten shumë te të tjerët dhe t’i besojnë instinkteve të tyre. Modelja u shpreh:

Për një vajzë të re që do të merret me modeling sot, do t’i thoja që agjencitë, sado që të duken sikur po të mbrojnë, nuk po e bëjnë. Ju duhet të mësoni të keni kufijtë tuaj dhe të kujdeseni për veten. Unë mendoj se industria me të vërtetë duhet të ndryshojë, por kjo është një mënyrë që një grua e re mund të mbrojë veten.