Celebrities Gossip Showbiz

Ish-bashkëshorti i Britney Spears shpallet në kërkim nga policia!

Jason Alexander, ish-bashkëshorti i Britney Spears ka pasur një tjetër problem me ligjin dhe tani kërkohet nga policia në Napa County për dështimin e paraqitjes në datën e tij të përcaktuar nga gjykata, 13 shtator 2022. Aleksander po përballet me dy akuza për vjedhje automjeti dhe marrje të pronës së vjedhur, që rrjedh nga një vjedhje e dyshuar e bizhuterive të shtrenjta në vitin 2015 nga gruaja që ngre akuzat.

Duket se problemet e Jason Alexander me ligjin filluan kur ai vendosi të prishë martesën e Britney Spears me Sam Asghari në Kaliforninë Jugore, më parë Aleksander nuk kishte pasur probleme me policinë. Ai u arrestua nga zyrtarët e qarkut Ventura dhe në atë rast, urdhër-arresti i tij në qarkun Napa u shfaq në sistem dhe u gjykua në Napa pas dënimit të tij gjashtëdhjetë ditë në burg për veprën e tij të mëparshme derisa u lirua me udhëzimin e kthimit të shtatorit.

TMZ raporton se një nëpunës i gjykatës u tha atyre se Jason Alexander nuk mori pjesë në datën e tij të gjyqit dhe për shkak të kësaj, është lëshuar një urdhër për arrestimin e tij, duke bërë që policia të jetë në kërkim aktiv në këtë moment. “Princesha e Pop-it”, siç i referohet shpesh Britney Spears, ka pasur shumë gjëra për t’u marrë së fundmi, nga beteja e saj ligjore me babanë e saj për kujdestarinë e saj deri te armiqësia e saj me ish-bashkëshortin e tij dhe fëmijët e tyre. Edhe fansat e saj janë shqetësuar për sjelljen e saj për shkak të disa postimeve në rrjetet sociale ku ajo duket qartë e zhveshur.