Celebrities Showbiz

Jennifer Lopez pranon se është e vështirë për fëmijët e saj të kenë prindër të famshëm: “Unë dua t’i ‘mbroj’ ata”!

Jennifer Lopez ka simpati për binjakët e saj 15-vjeçarë që duhet të rriten me prindër të famshëm. Ajo ndan Max dhe Emme me ish-bashkëshortin, këngëtarin / aktorin Marc Anthony dhe së fundmi foli për “Audacy” për ta gjatë një tryeze të rrumbullakët për të promovuar filmin e saj në Netflix, “The Mother”. Në të, Lopez luan një vrasës që del nga fshehja për të mbrojtur fëmijën që la vite më parë. Kur u pyet në “Audacy” a kishte ndonjë gjë që ajo dëshironte të mbronte fëmijët e saj nga ajo, ajo u përgjigj:

Gjithçka. Mendoj se të qenit fëmijë i prindërve të famshëm nuk është diçka që shumë njerëz mund ta kuptojnë dhe unë ndjej për fëmijët e mi për këtë sepse ata nuk e zgjodhën atë.

Këngëtarja dhe aktorja e superyllit shtoi se sapo ka filluar të bëjë biseda me adoleshentët se si trajtohen nga të tjerët.

Kur ata hyjnë në dhomë, kjo është ajo për të cilën njerëzit mendojnë. Ata nuk po i shohin ashtu siç janë dhe mendoj se kjo duhet të jetë një gjë vërtet e vështirë për ta, kështu që do të doja të isha në gjendje t’i mbroja nga kjo.

Lopez tha gjithashtu se ndërsa të gjithë janë të ndjeshëm ndaj ngacmimit, “të gjykohen nga njerëz që as nuk i njeh në një farë mënyre, mendoj se është vërtet e vështirë për ta që të rriten dhe të jenë vetvetja. Ata e dinë se ka një lente mbi ta dhe kjo është e vështirë.”

Unë ua bëra atë. Ne e kemi këtë faj si nëna për atë që bëmë dhe atë që sollëm në jetën e tyre.

“The Mother” aktualisht po transmetohet në Netlfix.