Celebrities Gossip Showbiz

Kush është baba më i mirë Marc Anthony apo Ben Affleck?! Diva Jennifer Lopez e ka një përgjigje…

Jennifer Lopez ka diskutuar një temë që shumë njerëz zakonisht do të donin ta mbanin për vete. Ajo sigurisht nuk është personi i vetëm në botë që ka pasur fëmijë me dy partnerë të ndryshëm, por shumica e njerëzve nuk do të spekulonin se kush është një prind më i mirë.

Aktorja 53-vjeçare aktualisht është duke bërë shumë intervista teksa kërkon të promovojë filmin e saj më të fundit në Netflix, i cili titullohet “The Mother”. Përderisa shumë nga pyetjet dhe përgjigjet kanë qenë kryesisht të përqendruara te produksioni, asaj i është lënë pak hapësirë për të folur për jetën e saj personale, të cilën shumë njerëz e shohin shumë interesante.

Në një nga këto intervista, ajo ka folur nëse bashkëshorti aktual, Ben Affleck, është një baba më i mirë se ish-partneri i saj Marc Anthony. Ajo shpesh ka qenë shumë e shpejtë për të vënë në dukje se fëmijët e saj e kanë afruar Affleck shumë shpejt dhe ai e merr rolin e tij në jetën e tyre jashtëzakonisht seriozisht. Kjo do të thotë se ajo që vjen më pas nuk është e mirë për Anthony.

Anthony është babai i binjakëve të Lopez, por në një intervistë për The View, ajo tha:”Sinqerisht, ai është babai më i mirë që kam parë ndonjëherë”, duke nënkuptuar se ai është më i mirë për të kaluar kohë me binjakët e saj sesa Anthony ishte ose është.

Në të njëjtën intervistë me The View, Lopez foli për mënyrën se si nëna e saj i shpjegonte asaj se ajo duhej të ishte gjithmonë polici i keq dhe të vendoste disiplinën.

Mbaj mend që mamaja ime më tha: “Unë jam gjithmonë i keqi, duhet të të disiplinoj. Dhe ka një të vërtetë në këtë. Ju merrni pak nga pjesa më e madhe e saj.