LIBRA

Rënia e së ardhmes: Arti, korrupsioni dhe fundi i tranzicionit shqiptar
Vincent W.J. Van Gerven Oei
The Blue Nowhere
Jeffery Deaver
Antologji e poetëve të harruar
Udhëtim në trojet shqiptare
Karl May
Magjiologjia
Merlin
Colorless Tsukuru Tazaki and His Years of Pilgrimage
Haruki Murakami
Orwell’s Roses
Rebecca Solnit
Shtatë Bashkëshortët e Evelin Hygosë
Taylor Jenkins Reid
Krokodili
Fjodor Dostojevski
Në jug të kufirit, në perëndim të diellit
Haruki Murakami
Days of Reading
Marcel Proust
Personality Plus
Florence Littauer
Mbytja e Anijes, Vdekje në Mesdhe
Alessandro Leogrande
The Handmaid's Tale
Margaret Atwood
“The New Silk Roads: The Present and The Future Of The World”
Peter Frankopan
Older, But Better, But Older. The Art of Growing Up
Caroline de Maigret, Sophie Mas
Kohë Astrale
Dritan Sulçebe
Mosdija
Milan Kundera
Misteri i Mjellmës
Fatos Kongoli
Kërkohet një burrë impotent
Gaby Hauptmann
Kronikat e Zogut Kurdisës
Haruki Murakami
Pasion i thjeshtë
Annie Ernaux
Estetika e dhunës
Hans Jacob Ohldieck, Gisle Selnes
Muzeu i pafajësisë
Orhan Pamuk
Në kërkim të kuptimit
Viktor E. Frankl
Shoqeria e sfilitur
Byung-Chul Han
Vdekja e Enver Hoxhës
Pëllumb Kulla
Kohë e dorës së dytë
Svetlana Alexievich
Castigat
Ardian Vehbiu
Të bëhesh vetvetja
Jacques Attali
Inxhinieria e brendshme
Sadhguru
Identitete Pluskuese
Arba Baxhaku
Kur qau Niçja
Irvin D. Yalom
Uses of the Erotic
Audre Lorde
1984
George Owell
Kaloje plugun mbi kockat e të vdekurve
Olga Tokarczuk
Rrno vetëm për me tregue
At Zef Pllumi
Fuqia e së tashmes
Eckhart Tolle
Mëngjeset në Kafe Rostand
Ismail Kadare