Celebrities Food & Drink Showbiz

Marka e pijeve të Cara Delevingne vendos të vazhdojë me marketingun e produktit pavarësisht gjendjes së modeles!

Ka një arsye pse Cara Delevingne po përdorte atë këmishën e Britney Spears në publik kur e filmuan dhe fotografuan atë në një gjendje të mjerueshme. Marka e pijeve që ajo ka me aktoren Sienna Miller mori vendimin për të vazhduar përpara, pavarësisht situatës aktuale të Cara. Do të thotë se ata ende po mendojnë të përfitojnë nga imazhi i saj pasi ajo ende nuk ka marrë një vendim për të kërkuar ndihmë mjekësore.

Cara Delevingne po shikon se si disa nga njerëzit më të afërt me të nuk po përpiqen t’i marrin në mënyrë aktive ndihmën që i nevojitet dhe preferojnë të vazhdojnë të fitojnë para. Raporti i fundit nga miqtë e saj konfirmoi se disa prej tyre ende kujdesen për mirëqenien e saj. Cara Delevingne nuk po kalon kohën më të mirë tani, ajo raportohet se në një gjendje jo të mirë pasi imazhet e saj u shfaqën në internet në fillim të javës. Në ato foto dhe video ajo shfaqet pa këpucë dhe duke folur me dikë në telefon. Problemi kryesor është se ajo duket krejtësisht e çorientuar dhe jashtëzakonisht e dobët, këto priren të jenë shenja të një personi që po abuzon me një lloj substance.

Meqenëse Margot Robbie dukej dukshëm e shqetësuar për shoqen e saj, kishte shumë spekulime për atë që po kalonte Cara Delevingne. Për ditëlindjen e saj të 30-të, të dyja aktoret shkuan në një udhëtim në Spanjë për festën e Carës. Që nga ai udhëtim në gusht, Delevingne ka qenë gjithnjë e më e çrregullt në publik. Kjo ka arritur pikën më kulmore me miqtë e saj më të ngushtë, të cilët i kërkojnë të shkojë në rehabilitim.

Por ajo është duke i injoruar plotësisht miqtë e saj që i kërkojnë asaj të kërkojë ndihmë, këtu ka dy fronte me dy axhenda shumë të ndryshme. Njëri po kërkon ta ndihmojë dhe tjetri nuk duket se kujdeset për të. Vjen një moment në jetën e disa të famshëmve kur ata duhet të kuptojnë se miqtë e vërtetë nuk janë aq të zakonshëm sa mendojnë. Në rastin e Carës, duket se është ajo kohë.