Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design

Me këto fotografi së pari do të ngatërroheni pastaj do të befasoheni…

Iluzioni më i vjetër i njohur optik mendohet të jetë një figurë guri e gdhendur 15,000-vjeçare, që do të thotë që ndonjëherë realiteti është më kompleks sesa ajo që shihni në shikim të parë. Ashtu si, përshembull, liqeni që shihni në një foto të bukur peisazhi mund të jetë në të vërtetë çatia e një makine.

Iluzionet e papritura gjithashtu mund të duken si një magji e pastër. Disa sjellin kaq shumë pyetje sa ju do të dëshironi t’i dini përgjigjet menjëherë. Edhe një imazh i thjeshtë i një qeni mund t’ju fusi në mendime.

Deri në fund të vitit 2021, besohet se rreth 1.4 trilionë fotografi do të bëhen në të gjithë botën. Me një numër kaq të madh fotografish të bëra në një vit të vetëm, papritmas, të gjitha llojet e rastësive dhe imazhe të çuditshme ka shumë të ngjarë të ndodhin.

Këto lloj gjërash magjepsëse nuk na ndodh t’i shohim çdo ditë. Ja disa nga fotot që me siguri do të pyesni veten se çfarë magjie është kjo.

Liqeni është në fakt çatia e makinës sime.

Këto dritare të lyera, duket sikur jemi në oqean.

Djali im i vogël po rritet shumë shpejt.

Qeni ime u dyfishua në gjatësi brenda natës.

Kjo hije nga 2 pemë të ndryshme në parkingun tim.

Ai ka këmbë të bukura.

Kjo ndërtesë duket sikur është vetëm një mur i dritareve.

Betohem se shoku im ishte në anije, por ai duket si në ujë.