Celebrities Gossip Love & Sex

Meghan Trainor dhe bashkëshorti i saj, Daryl Sabara do të bëhen prindër për herë të dytë!

Këngëtarja e njohur Meghan Trainor ka konfirmuar se ajo dhe bashkëshorti i saj, Daryl Sabara, po zgjerojnë familjen dhe po presin një fëmijë të dytë së bashku. Çifti ndau lajmin e mirë me revistën People dhe Trainor vuri në dukje se ajo dëshiron katër fëmijë në përgjithësi dhe tashmë ka arritur në gjysmë të rrugës për këtë qëllim me lajmet e sotme. Artistja u shpreh për People:

Çfarë bekimi. Jam shumë mirënjohëse që mund të mbetem shtatzënë. Jam në gjysmë të rrugës – dua katër fëmijë!

Çifti kanë një djalë, Riley, i cili ka lindur në vitin 2021. Trainor në emisionin Today këtë mëngjes tha se:

Ne përpiqemi t’i themi atij, ‘Ka një fëmijë në bark’, por më pas ai tregon barkun e tij tani dhe thotë  ‘Baby’. Dhe ne jemi sikur, ‘Oh jo, nuk është në barkun tënd është në barkun e mamasë!’

Ndërsa lajmet u publikuan sot, Trainor shpjegoi se ajo e kishte fshehur barkun e saj me hoddie, gjë që e lejonte të ruante praninë e saj në mediat sociale pa një zbulim surprizë. Trainor vazhdoi t’u tregojë njerëzve dallimet midis kësaj shtatzënie dhe asaj të parës dhe ka shumë.

Është si një shtatzëni e vërtetë. E para ishte si një mashtrim. Nuk kisha asnjë simptomë me Riley deri në pikën ku isha sikur, “Duhet të shkojmë te mjeku. Nuk kam asgjë”. I pata simptomat e mia vonë në shtatzëninë time me Riley. Unë i mora ato menjëherë me këtë foshnjë. Kisha dermatit perioral të kuq në të gjithë fytyrën time – kështu që ishte argëtuese me grimin – dhe u shfaqa herët dhe më përzihej shumë. Isha e sëmurë, gjokset e mia po dhembin. Ky ishte një udhëtim. Ishte një xhiro në rrugë me gurë, por për fat ishte gjatë pushimeve, kështu që munda të qetësohesha dhe të shtrihesha.