Celebrities Gossip Showbiz

Në gjyqin e Amber Heard dhe Johnny Depp ka pasur nga ata që në sallë i ka zënë gjumi!

Disa nga anëtarët e jurisë në çështjen e padisë së Johnny Depp kundër Amber Heard u përpoqën të qëndronin zgjuar gjatë gjithë gjyqit gjashtë-javor, sipas stenografes së gjykatës. Një juri prej shtatë personash, e përbërë nga pesë burra dhe dy gra, mbështeti Depp në vendimin e tyre që u dha të mërkurën pasdite në gjykatën e Fairfax të Virxhinias.

Ata i dhanë atij 15 milionë dollarë dëmshpërblim, i cili u reduktua në 10.35 milionë dollarë për shkak të një ligji shtetëror, duke zbuluar se Heard kishte gënjyer për ish-bashkëshortin në artikullin e saj të vitit 2018 për abuzimin në familje, megjithëse ajo nuk e përmendi atë me emër në artikull.

Për kundërpadinë e saj për shpifje, Heard iu dha 2 milionë dollarë dëmshpërblim. Ajo planifikon të apelojë vendimin. Në një video nga një intervistë e re me Law & Crime Network, Judy Bellinger, e cila shërbeu si reportere e gjykatës dhe u quajt “rockstar” nga gjyqtari Penney Azcarate tha se “disa” nga juristët ranë në gjumë gjatë gjyqit.

“Kishte disa juristë që dremitën”, tha ajo, duke shtuar se juristët e fjetur ishin në rreshtin e parë dhe të pasëm.

Dhe ishte e vështirë. Kishte shumë video të depozituara ku ata thjesht do të uleshin aty dhe papritmas do të shihja se koka e tyre po binte.