Celebrities Gossip Showbiz

A do të arrijë Amber Heard t’i paguajë Johnny Depp shumën e përcaktuar si dëmshpërblim nga gjykata?!

Avokatja e Amber Heard pretendoi të enjten se ajo nuk do të jetë në gjendje t’i paguajë më shumë se 10 milionë dollarë dëmshpërblim ish-bashkëshortit të saj, Johnny Depp, pasi një juri e Virxhinias vendosi në favor të aktorit të “Pirates of the Caribbean” në çështjen e tij për shpifje kundër Heard.

Sipas PEOPLE, Elaine Bredehoft u shfaq në programin “Today” me Savannah Guthrie të enjten, dhe kur u pyet nëse klienti i saj do të jetë në gjendje të paguajë shumën, ajo u përgjigj:

Oh, jo, absolutisht jo.

Ylli i “Pirates of the Caribbean” fitoi të tre paditë për shpifje që ai ngriti kundër ish-gruas së tij për komentin e saj të vitit 2018 për akuzat për dhunë në familje në fillim të kësaj jave. Juria i dha Depp 15 milionë dollarë dëmshpërblim, por për shkak të një rregulli të Virxhinias që kufizon dëmet ndëshkuese në 10.35 milionë dollarë, aktorja 36-vjeçare e “Aquaman” do të duhet të paguajë vetëm 10.35 milionë dollarë.

Ndërkohë, Depp u gjykua se kishte shpifur ish-bashkëshorten e tij për një nga tre paditë e saj kundër. Ajo u shpërblye me 2 milionë dollarë. Bredehoft diskutoi gjithashtu se si ajo ndjen se klienti i saj ishte “demonizuar” gjatë gjithë gjyqit dhe se si favorizimi i të gjithë rrjetit ishte “absolutisht” në favor të Depp. Ajo beson se ka pasur ndikim në rezultatin e rastit. Pavarësisht se juristët u udhëzuan të mos përdorin mediat sociale gjatë pushimeve në sallën e gjyqit, Bredehoft tha të enjten,

Si nuk mundeni? Ata shkonin në shtëpi çdo natë, ata kanë familje, që përodrin mediat sociale.

Megjithatë, Heard më herët tha publikisht se do të dhurojë të gjithë pagesën e saj të divorcit prej 7 milionë dollarë për bamirësi, gjysmën për Unionin Amerikan të Lirive Civile dhe gjysmën për Spitalin e Fëmijëve në Los Anxhelos. Ato angazhime, të cilat duhej të paguheshin me këste vjetore, aktorja ende nuk i ka përmbushur. Heard tha gjatë kohës që ishte në sallën e gjyqit duke dëshmuar se ajo ende planifikon të përfundojë donacionet.