A Live Night Celebrities Gossip Showbiz

Nga arsyeja pse ka eksperimentuar me bashkëpunimet e deri te kënga e preferuar që ka kompozuar, Ylli Limani zbulon gjithçka!

‘A Live Night’ është programi më i ri i nisur në Top Channel që këtë të shtunë shënoi episodin e dytë. Artisti që performoi dhe rrëfeu gjëra që nuk i kishim dëgjuar kurrë më parë në një intervistë shumë ndryshe për jetën e tij ishte Ylli Limani.

E për sa i përket bashkëpunimeve që artisti i ka pasur mjaft të shpeshta, ai na tregon se i pëlqen të eksperimentojë në këtë pjesë dhe si është ndjesia e të kompozuarit një pjesë nga arti i tij për artistë të tjerë. Ylli gjithashtu na tregon një prej këngëve të tij të preferuara që ka kompozuar.

Arsyeja se përse kam eksperimentuar shumë me bashkëpunimet është sepse kam luftuar shumë që njerëzve mos t’ju dukem i njëtrajtshëm, mos t’ju dukem ‘boring’, bajat. Jam nga pak kaotik në atë çfarë dua në jetë. Kam pasur fatin të punojë me femra se mëson. Nuk kam hatërmbetje me asnjërën, mundem t’ju shkojë nerva disave, mos t’i pëlqej. Edhe atyre qe nuk u pëlqej çfarë t’ju bëj. U ngopa me këngët që i nxirrja për sukses komercial edhe thash kur të vijë dhjetori do i nxjerr 5 këngë si i kam qejf unë. Po jetojmë në një kohë që ka informacione çdo ditë, zhvillime çdo ditë dhe njerëzve t’i japësh një album me 12 këngë, vëmendjen e kam më të vogël. Nëse nuk do isha performues i këngëve të mia do kisha qenë kompozitori i këngëve të të tjerëve. Jam shumë më i çliruar, shumë më pak autokritik kur shkruaj këngë për dikë tjetër, është shumë e lehtë, aq bukur del, aq thjesht, aq ëmbël. Një dashuri eshtë kënga ‘Mos u kthe’ që e ka kënduar Semi në mënyrën më fantastike, e kam dashur shumë si këngë, jam treguar shumë i mirë që e kam lejuar dikë tjetër ta këndojë atë këngë se e dua shumë vet.