Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Një dokumentar investigativ për ish-kikboksierin famëkeq Andrew Tate!

Një dokumentar investigativ mbi ish-kikboksierin e famshëm të rrjeteve sociale Andrew Tate, është duke u zhvilluar në BBC Three. Dokumenti quhet “Andrew Tate: The Man Who Groomed the World?” dhe premton të marrë shikuesit brenda rrjetit ndërkombëtar të Andrew Tate dhe vëllait të tij, Tristan.

“Për herë të parë, audienca do të shohë rrethin e brendshëm pas Andrew Tate, duke ekspozuar ata që e ndihmojnë për ta krijuar atë në një figurë globale, duke eksploruar ideologjitë dhe qëllimin përfundimtar të Tate dhe rrethit të tij dhe duke zbuluar se si rrjeti i tij global ka lënë potencialisht qindra viktima në vazhdën e saj”,-thuhet në një njoftim për shtyp.

Andrew dhe Tristan, së bashku me dy gra, u arrestuan në Rumani në dhjetor 2022 me dyshimin për trafikim njerëzor dhe krim të organizuar. Në atë kohë, policia rumune pretendoi se i kishte detyruar viktimat të krijonin pornografi me pagesë në mediat sociale.

Në qershor, ata u akuzuan zyrtarisht për përdhunim, trafikim njerëzor dhe drejtimin e një grupi të krimit të organizuar me qëllim të shfrytëzimit seksual të grave. Vëllezërit Tate kanë mohuar të gjitha akuzat kundër tyre dhe janë liruar nga arresti shtëpiak javën e kaluar. Gazetari investigativ Matt Shea dhe regjisori Jamie Tahsin kryesojnë dokumentarin.