Celebrities Gossip

Nuk do ta besoni pseudonimin që Princi Philip kishte në familjen mbretërore!

Princi Philip kishte një pseudonim që vetëm miqtë e tij të ngushtë dhe stafi i besuar mund ta thërrisnin, ka pohuar një historian kryesor mbretëror. Sipas Adrian Tinniswood, kishte një emër kafshësh shtëpiake për të cilin e dinin vetëm disa të zgjedhur brenda familjes, si dhe ata që e donin Dukën e Edinburgut për shumë vite.

Autori i librit “Behind the Throne: A Domestic History of the British Royal Household” thotë se ata shpesh e quanin atë “P.P” kur ishte në privat, një shkurtim, natyrisht, i Princit Philip. Sipas Tinniswood, ai ishte gjithmonë anëtari i preferuar i familjes sipas stafit të Pallatit. Kjo u mbështet nga aktori i “The Crown”, Matt Smith, i cili i tha Variety:

Nëse keni folur me ndonjë nga stafi, Philip është ai që të gjithë e duan vërtet. Unë mendoj se ai është pak më shumë një njeri i popullit. Protokolli mbretëror nuk e ka ndjekur atë në të njëjtën mënyrë gjatë gjithë jetës së tij dhe ka një lloj rebelimi në të, një keqdashje dhe një pafytyrësi. Unë mendoj se ai është mjaft i sjellshëm dhe i hapur. Ata të gjithë e duan atë.

Ndërkohë, kujtojmë se Mbretëreshës i janë dhënë një sërë pseudonimesh gjatë viteve, duke përfshirë “Lakër” dhe “Lilibet” dhe “Gan-Gan” nga Princ George i ri. Burime në mediat e huaja kanë pohuar se Mbretëresha Elizabeth do të jetë e pranishme në memorialin e burrit të saj, por mesa duket Princ Harry dhe familja e tij nuk do të jenë atje.