Celebrities Gossip Showbiz

Pas reagimit të ashpër të djalit të tij në rrjetet sociale, Brad Pitt zgjedh të heshtë!

Për shkak të zhvillimeve të fundit Brad Pitt e gjen veten sërish në qendër të vëmendjes, këtë herë duke u përballur me akuzat nga djali i tij i birësuar, Pax Jolie-Pitt. Djali i aktorit të njohur e quajti babanë e tij të neveritshëm me anë të një postimi në Instagram. 

Ju e keni bërë jetën e njerëzve më të afërt me mua një ferr të vazhdueshëm. Mund t’i thuash vetes dhe botës çfarë të duash por e vërteta do të dalë në dritë një ditë. Pra, gëzuar Ditën e Babait, o qenie njerëzore e tmerrshme. Ju nuk keni konsideratë apo ndjeshmëri ndaj katër fëmijëve tuaj më të vegjël që dridhen nga frika kur janë në praninë tuaj. Nuk do ta kuptosh kurrë dëmin që i ke bërë familjes sime.

Mes stuhisë së krijuar në mediat sociale, burime pranë Pitt shprehin zhgënjimin e tij për rishfaqjen e problemeve të së kaluarës. Burimi i afërt me aktorin, i cili foli për The Sun, vuri në dukje se:

Është zhgënjyese të shohësh Brad duke u pikturuar si një lloj “person i keq” kur gjithçka është larg nga e vërteta.

Pavarësisht dramës publike, Pitt ka qëndruar në heshtje, duke zgjedhur të mos përfshihet në një luftë fjalësh, gjë që sipas burimit, flet shumë për respektin e madh që Pitt ka për fëmijët e tij.

Akuzat e Pax hedhin dritë mbi historinë e trazuar mes tij dhe babait të tij birësues. I adoptuar nga Angelina Jolie në vitin 2007, Pax u bë djali i Pitt vitin e ardhshëm. Megjithatë, pasojat e ndarjes së Pitt dhe Jolie në 2016 zbuluan edhe krisjen e madhe brenda familjes.

Postimi në Instagram, i bërë kur Pax ishte 16 vjeç, nxjerr në pah një marrëdhënie jo të mirë, me Pax që akuzon Pitt se ia ka bërë jetën ‘ferr’. Postimi mbetet i paqartë për incidente specifike, duke e lënë publikun të spekulojë mbi shkakun rrënjësor të shpërthimit të Pax.