Celebrities Gossip

Përlotet Meghan Markle në serinë e re të dokumentarit të ish-çiftit mbretëror!

Meghan Markle shpërtheu në lot ndërsa kishte një seancë meditimi me Princin Harry në dokumentarin e ri të çiftit në Netflix. Klipi, i cili duket se është filmuar menjëherë pasi Duka dhe Dukesha u larguan nga Familja Mbretërore në janar 2020, hapet me çiftin të ulur në apartamentin e një miku të panjohur në Nju Jork.

Zëri i instruktores së meditimit të drejtuar nga Princi Harry dhe Meghan dëgjohet duke i thënë çiftit të marrin dhe të nxjerrin frymë teksa ishin ulur në një divan me pëllëmbët e tyre të kthyera lart në tavan. Ajo i thotë çiftit:

Mos harroni se ajo që po ndodh në media, ajo që po krijohet është një iluzion. Kur përpiqesh të provosh se je mirë dhe se nuk je personi që thonë se je, po merr karremin, po ushqen bishën. Është një iluzion. Puna jote nuk është të provosh mirësinë tënde. Ju e dini kush jeni, të dy.

Ndërsa instruktorja e tyre flet, Meghan shihet duke vendosur me dashuri një dorë në kofshën e Princit Harry. Pasi u tha se seanca e tyre ka marrë fund, kamera kthehet te Meghan, e cila ka lotë që i rrjedhin në fytyrë. Më pas, nëna e dy fëmijëve fshin lotët ndërsa burri i saj dukshëm emocional mbështet kokën pas në divan. Më pas dëgjohet Harry duke thënë:

Sado e trishtueshme që të jetë, në mënyrë që të ndodhë ndryshimi, ndonjëherë shumë dhimbje duhet të dalin në sipërfaqe.