Celebrities Showbiz

Shfaqja e Drew Barrymore rikthehet teksa shkrimtarët dhe aktorët mbeten në grevë!

Drew Barrymore njoftoi të dielën se do të ndalojë premierën e emisionit të saj të bisedës, pasi mori reagime ndaj vendimit të saj për të rifilluar prodhimin pasi më shumë se 11,000 shkrimtarë televizivë dhe filmash mbeten në grevë. Barrymore në një deklaratë të postuar në faqen e saj të verifikuar në Instagram të dielën në mëngjes, tha:

Kam dëgjuar të gjithë dhe po marr vendimin të ndaloj premierën e shfaqjes derisa të përfundojë greva. Nuk kam fjalë për të shprehur faljen time më të thellë për këdo që kam lënduar dhe, natyrisht, për ekipin tonë të jashtëzakonshëm që punon në shfaqje dhe e ka bërë atë që është sot. Ne vërtet u përpoqëm të gjenim rrugën tonë përpara. Dhe me të vërtetë shpresoj për një zgjidhje për të gjithë industrinë shumë shpejt.

Një zëdhënës i CBS, rrjeti shtëpiak i “The Drew Barrymore Show”, i tha CNN në një deklaratë të dielën:

Ne mbështesim vendimin e Drew për të ndaluar rikthimin e shfaqjes dhe për të kuptuar se sa kompleks dhe i vështirë ka qenë ky proces për të.

Deklarata e Barrymore vjen pas një jave të trazuar për aktoren dhe prezantuesen televizive, e cila u përball me kritika nga Shoqata e Shkrimtarëve të Amerikës (WGA) pasi mbrojti vendimin e saj për të rifilluar prodhimin pa shkrimtarët e WGA në mes të grevave të dyfishta në Hollywood. Në një deklaratë të shpërndarë në Instagram në fillim të këtij muaji, Barrymore shpjegoi pozicionin e saj për rikthimin e shfaqjes së saj. Ajo përmendi pse më parë kishte zgjedhur të “largohej” nga organizimi i MTV Movie and TV Awards në maj, duke thënë:

Kishte konflikt të drejtpërdrejtë me atë që kishte të bënte greva, që ishin studiot, transmetuesit, filmat dhe televizioni. Për të qenë të qartë, emisioni ynë në të vërtetë përfundoi më 20 prill, kështu që ne kurrë nuk duhej ta mbyllnim shfaqjen. Megjithatë, edhe unë jam duke bërë zgjedhjen të kthehem për herë të parë në këtë grevë për shfaqjen tonë, që mund të ketë emrin tim, por kjo është më e madhe se vetëm unë.