Lifestyle Love & Sex

Si të eksitoni partneren tuaj pa e prekur fare atë…

Ekspertja australiane Nadia Bokodi beson se mund të përmirësoni kënaqësinë seksuale të partneres suaj. Madhësia e organeve tuaja gjenitale, teknika apo ndonjë gjë e tillë nuk kanë të bëjnë fare me të, çelësi është vetëm të jeni të kujdesshëm dhe të vazhdoni të kujdeseni për të. Mund të tingëllojë naive, por ndërton intimitet mes jush, gjë që u jep grave më shumë besim dhe kënaqësi në shtrat. Bokodi sqaron se:

Ndjenja e gishtave të tij që ndërthuren me gishtat e mi në publik. Një mesazh që më pyeste si shkoi projekti për të cilin isha e emocionuar. Flokët që mʹi largon nga balli pas një dite të lodhshme. Të gjitha këto gjeste të vogla janë shumë erotike për mua. Për më tepër, mbajtja e dorës duke ecur së bashku në rrugë më emocionon shumë më tepër se çdo formë paraloje.

Këshilla e Nadias është t’i dërgoni një mesazh partneres suaj gjatë ditës, duke ia bërë të ditur se mendoni për të, se e mbështesni atë çdo ditë sepse kështu dashurohen gratë.

Ironike, por ka një shans shumë më të madh që një grua të përjetojë kulmin nëse i dërgoni mesazhe të vëmendshme gjatë ditës, sesa nëse e dini saktësisht se ku është pika e saj G. Truri ynë luan një rol kyç në zgjimin seksual.

Bokodi i këshillon që të fokusohen në intimitetin jashtë shtratit nëse duan më shumë “aksion”. Gjestet e vogla si blerja e luleve, nxjerrja e saj në një takim ose përgatitja e një banje të nxehtë mund të ndihmojnë shumë në ndezjen e pasionit. Gjestet e vogla, krejtësisht jo-seksuale, si mbajtja për dore ose loja me flokët e partnerit, gjithashtu mund të ndihmojnë, sipas ekspertes.

Ndërkaq, në filma, kur një çift bën seks në plazh, është gjithmonë spontan, romantik, pothuajse magjik. Por le të jemi realist, nëse përpiqeni ta bëni këtë, ka të ngjarë të përfundoni me rërë aty ku nuk është menduar të jetë… Kjo nuk do të thotë që ju nuk mund të bëni seks në plazh, por thjesht do të thotë që duhet të përgatiteni përpara se të hidhni këtë hap. Këto këshilla të miratuara nga ekspertët do t’ju ndihmojnë të siguroheni që seksi në plazh të jetë me të vërtetë argëtues…