Celebrities Gossip

Sipas ekspertit të gjuhës së trupit, dallohet qartë kimia mes Kate Middleton dhe Princit William!

Qasja praktike e Dukeshës së Kembrixhit ndaj prindërimit u bë e qartë teksa ajo luante me fëmijët në një angazhim të fundit, ka pohuar një ekspert i gjuhës së trupit. Kate dhe William vizituan një shkollë në Glasgow gjatë udhëtimit të tyre dy-ditor në Skoci këtë javë dhe të dy ishin të etur për t’u përfshirë. Darren Stanton, duke folur në emër të Slingo, tha se besimi që çifti mbretëror ka në marrëdhënien e tyre shkëlqen nga aftësia e tyre për të qëndruar në sinkron ndërkohë që kryejnë detyrat e tyre mbretërore. Ai tha:

Mesazhi kryesor që Kate dhe William po dërgojnë gjatë udhëtimit të tyre në Glasgow është me të vërtetë se sa normal dhe me këmbë në tokë janë si çift. Që nga fillimi, çifti mbretëror dukej i qetë dhe i relaksuar ndërsa u nisën në Glasgow gjatë ditës së parë të udhëtimit të tyre. Besimi tek njëri-tjetri dhe marrëdhënia e tyre ishte e dukshme në atë se sa të sinkronizuar ishin çifti teksa dolën së bashku.

Do të vëreni se Kate dhe Will shpesh përputhen dhe pasqyrojnë pozicionin e trupit dhe gjestet e njëri-tjetrit, si qëndrimi me duart e tyre të shtrënguara përpara dhe tundja me njërën dorë drejt turmës, që përfaqëson lidhjen e thellë që ata ndajnë dhe forcën e marrëdhënies së tyre. Të dy dukeshin të qetë ndërsa ndiqnin një shkollë skoceze dhe patën mundësinë të ndërveprojnë me fansat.

Duke shkuar në një shkollë skoceze, ne pamë Kate dhe Will duke ndërvepruar me fëmijët e vegjël të shkollës, si dhe me nënat dhe foshnjat e tyre. Ishte e qartë të shihja anën e tyre prindërore që shkëlqente, me instinktet e nënës së Kate-s që dukeshin gjatë gjithë angazhimit, si kur ajo i lexonte një foshnjeje ose ndaloi të bashkëvepronte me një grup fëmijësh të vegjël, duke u ulur në gjunjë për t’u siguruar që ajo ishte në nivelin e tyre.