“Të gjithë vazhdojnë të pyesin…”/Pse Paris Hilton ka marrë vendimin për të mos i postuar më fotot me fëmijët e saj?!

Paris Hilton gjithmonë ka qenë në vëmendjen e publikut në mbarë botën për gjithçka në lidhje me jetën e saj, por ka diçka të cilën ajo ende nuk ka zgjedhur që ta bëjë publike. Fëmija i dytë i saj ende nuk ka asnjë foto të shpërdarë nga nëna e saj, por pse? Arsyeja është në fakt mjaft e drejtë, pasi Hilton po përpiqet ta mbrojë foshnjën e saj.

Çifti Paris Hilton dhe Carter Reum u bënë prindër të një vajze e cila quhet London në muajin nëntor të vitit të kaluar. Por fëmija i saj i parë, Phoenix, është parë rregullisht në llogaritë e saj në rrjetet sociale, kështu që cila është arsyeja e standardit të dyfishtë? Hilton e zbuloi atë në Fashion Trust US Awards.

Ndihem sikur jeta ime ka qenë kaq publike me gjithçka. Kështu që unë thjesht doja ta mbaja vajzën time të vogël më pranë vetes. Do t’ia tregoj botës së shpejti sepse të gjithë vazhdojnë të pyesin.

Hilton mori famë përmes pasurisë dhe lidhjeve të familjes së saj, por u bë një emër i njohur edhe për shkak të paraqitjeve të saj në shfaqjet televizive, veçanërisht në “The Simple Life”, në të cilën ajo luajti së bashku me Nicole Richie. Shfaqja përshkruante jetën e Hilton dhe Richie jashtë edukimit të tyre të privilegjuar, duke treguar arratisjet e tyre dhe ndërveprimet me njerëzit e zakonshëm.

Por tani ajo ka një jetë të re dhe si krahasohet me të vjetrën? A e dëshiron ajo famën që kishte dikur apo tani ajo është e lumtur me familjen e saj të re?

Po kaloj kohën më të pabesueshme. Nuk kam qenë kurrë më e lumtur. Ata janë engjëjt e vegjël më të ëmbël. Do të doja një motër për London, sepse unë dhe motra ime kemi një marrëdhënie kaq të ngushtë. Nuk e di. Thjesht po i shijoj të dy aq shumë tani. Por kjo do të ishte vërtet e mahnitshme.