Celebrities Magazine Showbiz

Tom Cruise falënderon industrinë e filmit për jetën e tij aventureske në PGA Awards!

Nga fluturimi me avionë luftarakë te ngasja e motoçikletave nga malet, karriera e filmit të Tom Cruise i ka lejuar atij një jetë aventureske dhe ai është mirënjohës për këtë. Ndërsa pranoi çmimin David O. Selznick Achievement gjatë Çmimeve të “Producers Guild of America”, Cruise falënderoi industrinë e filmit dhe tha se u ishte borxhli mentorëve dhe bashkëpunëtorëve si Sherry Lansing, Steven Spielberg dhe Jerry Bruckheimer.

Të gjithë më keni mundësuar jetën aventureske që kam dashur. Kam qenë në gjendje të udhëtoj nëpër botë dhe të punoj dhe të shikoj filma në shumë vende për të ndarë kulturat e tyre dhe për të kuptuar se sa gjëra të përbashkëta kemi ne të gjithë dhe për të admiruar dallimet tona.

Cruise lavdëroi kolegët e tij regjisorë në dhomë dhe tha se ai ishte i rrënjosur për ta.

E di që gjërat nuk ndodhin thjesht. E di që nuk është vetëm fat. Ju duhet ta krijoni atë fat. Ju duhet ta dëshironi atë në ekzistencë. Unë dua që ju të dini se unë jam gjithmonë i mbështetur për ju. Unë jam duke u mbështetur për të gjithë ju. Sa më mirë të bëjë çdo studio, aq më mirë bën çdo film, aq më mirë bëjmë ne të gjithë dhe aq më mirë është për të gjithë. Mezi pres të shoh atë që ju krijoni në të ardhmen dhe do të vazhdoj të bëj gjithçka që mundem për të kontribuar dhe ndihmuar këtë industri dhe këtë formë arti që unë e dua.

Të nderuarit e tjerë përfshinin producentët e “Guillermo del Toro’s Pinocchio“, ekipi dokumentar pas filmit “Nalvany” të CNN Film dhe filmi aventureske fantastiko-shkencore “Everything Everywhere All At Once”, i cili fitoi çmimin kryesor të natës. Njëmbëdhjetë nga 14 fituesit e fundit të PGA-së kanë fituar filmin më të mirë në “Academy Awards”.