Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Tom Cruise refuzon gjithçka që ka lidhje me Will Smith për një arsye shumë të fortë!

Ishte shuplaka e famshme që tronditi botën kur Will Smith u ngjit në skenën e Oscars dhe goditi prezantuesin, Chris Rock, që mbi të gjitha ka dëmtuar përgjithmonë marrëdhënien e tij me Tom Cruise. Ndërsa është e paqartë se cila ishte marrëdhënia e tyre më parë, kuptohet se që nga incidenti, Cruise ka refuzuar çdo formë kontrate nga Smith.

Ai nuk i është përgjigjur asnjë prej mesazheve që Smith i ka dërguar yllit të “Top Gun”. Një burim i brendshëm për Radar Online u shpreh se:

Will i është afruar Tom disa herë duke u përpjekur të rilidhet dhe të shohë nëse ata mund të shoqërohen dhe të mendojnë për disa projekte së bashku. Një film solid me Tom do të garantonte rikthimin e Will-it, ose kështu mendon ai. Will madje ka menduar të fluturojë për në Londër nëse kjo është më e përshtatshme, por Tom nuk mendon dhe as nuk i shkruan atij, ai nuk do të jetë aq budalla sa të vendosë qafën në vijë dhe të tërhiqet zvarrë nga të gjithë.

Ndërsa ka pasur një përpjekje të përbashkët nga ana e Cruise për të shmangur një marrëdhënie me Smith që nga incidenti i Oscar-it, nuk është e pazakontë që ai të refuzojë miqësitë me aktorë të mëdhenj.

Tom është ende shumë i kujdesshëm ndaj çdo miqësie që krijon në Hollywood. Atij i pëlqen stili i tij i izoluar i jetës në Mbretërinë e Bashkuar. Ai nuk dëshiron të zhytet përsëri në skenën e Hollywood-it, veçanërisht me anë të Will Smith.