Celebrities Magazine Showbiz

10 fotot më të pëlqyera momentalisht në Instagram! Mbizotëron Ronaldo, Messi dhe një vezë…

Kjo listë përmban 10 postimet kryesore me më shumë pëlqime në shërbimin e rrjeteve sociale për ndarjen e fotove Instagram. Postimi më i pëlqyer që nga shkurti 2023 është një karusel i futbollistit argjentinas Lionel Messi dhe shokëve të tij të skuadrës që festojnë fitoren e Kupës së Botës FIFA 2022 në stadiumin Lusail në Lusail, Katar, i cili është pëlqyer nga mbi 75 milionë llogari të ndryshme. I ngarkuar më 18 dhjetor 2022, postimi tregon Messin duke ngritur trofeun e tij të parë të Kupës së Botës pas fitores së Argjentinës ndaj Francës në finale. Është gjithashtu postimi më i pëlqyer i të gjitha kohërave në të gjitha platformat e mediave sociale. Pas tij vijnë Cristiano Ronaldo dhe veza e famshme.

10. Cristiano Ronaldo – 32,717,597 pëlqime

8. Cristiano Ronaldo – 34,325,196 pëlqime

7. Leo Messi – 34,469,702 pëlqime

6. Cristiano Ronaldo – 34,592,798 pëlqime

5. Leo Messi – 42,012,773 pëlqime

4. Numër 9 e renditur në faqen e Louis Vuitton dhe numër 4 e renditur nga Cristiano Ronaldo

3. Leo Messi – 54,732,876 pëlqime

2. Veza – 59,704,722 pëlqime

1. Leo Messi – 75,329,955 pëlqime