Celebrities Gossip Showbiz

A u sulmua vërtet Andrew Tate dhe vëllai i tij në burg?

Të dielën, gjatë qëndrimit në burg në Rumani, Andrew Tate ose vëllai i tij mund të jenë sjellë në spital, sipas një raporti të transmetuar në Twitter nga vetë Andrew Tate. Duke qenë se Tate është një i burgosur, ishte e paqartë se kush e postoi mesazhin. Llogaria pretendonte se Tate ishte “sulmuar”, por media rumune sugjeroi një të vërtetë më pak dramatike.

Tweet-i i Tate përfshinte një lidhje me një artikull nga botimi rumun Spy News, i cili thoshte se një nga vëllezërit ishte dërguar në spital pas një kontrolli të rregullt në qendrën mjekësore të burgut. Nuk u bë e qartë nëse Andrew ose vëllai i tij Tristan ishin të përfshirë. Sipas gazetares Carmina Pricopie, e cila u citua nga Spy News në një raport nga stacioni rumun i CNN Antena 3, vëllai iu desh ndihma e specializuar mjekësore pas gjendjes fizike.

“Matrix më ka sulmuar”, shkroi llogaria në Twitter. “Por ata keqkuptojnë, nuk mund të vrasësh një ide. Vështirë të vrasësh.”

Nuk kishte asnjë provë për të mbështetur pohimin se Tate ishte plagosur qëllimisht në raportimin rumun. Filmat “Matrix” janë përmendur në llogarinë e Tate shumë herë, së bashku me pretendimet e fshehta se hetimi është një komplot kundër tij. Tate nuk i ka trajtuar në mënyrë specifike akuzat për trafikim njerëzor. Megjithëse avokati i tij u përmbajt nga deklarimi i Tate të pafajshëm, ai pohoi për faqen rumune të lajmeve Gândul se nuk kishte prova të tjera përtej dëshmive të viktimave.

Më 29 dhjetor 2022, vëllezërit dhe dy të dyshuar të tjerë në një hetim për trafikimin e qenieve njerëzore u dërguan në paraburgim. Në një deklaratë të rishikuar, Tate akuzohet se ka përdorur metoda për të rekrutuar femra dhe duke i shfrytëzuar ato për të krijuar pornografi për kompaninë e tyre online. Një gjykatë rumune zgjati periudhën fillestare të paraburgimit 24-orësh për Tate dhe të tjerët në 30 ditë. Ndërsa hetimi është në vazhdim, autoritetet kanë marrë shumë nga automjetet dhe pasuritë e Tate dhe vëllait të tij.