Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

Ata mund të jenë yje Hollywood-i por fëmijët e tyre i trajtojnë si çdo prind i zakonshëm!

Shpesh thuhet se çdo familje është e ndryshme, pasi të gjithë kanë rregullat dhe metodat e tyre për të përballuar jetën e përditshme. Në rastin e të famshmëve, ata nuk bëjnë përjashtim, pasi të qenit prind ndërsa jetoni me ekspozimin në media mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ata zgjedhin të trajtojnë rritjen e fëmijëve të tyre. Ja se si disa prindër të famshëm kanë vendosur të sillen në rritjen e fëmijëve.

1. Në shtëpinë e Madonna-s nuk shikohet televizor.

Këngëtarja legjendare e pop-it ka pasur fatin të rrisë fëmijë të shumtë gjatë gjithë jetës së saj dhe edukimi i të gjithëve kishte një të përbashkët të veçantë: asnjë televizor në shtëpi! Sipas Madonna-s, kjo ndodh sepse ajo donte të parandalonte që fëmijët e saj të rriteshin me zhurmë për t’i lejuar ata të shpreheshin në gjëra të tjera.

2. Ryan Reynolds dhe Blake Lively ndalojnë përdorimin e fjalëve që promovojnë seksizmin.

Ryan Reynolds dhe Blake Lively janë një nga çiftet më të bukur në Hollywood. Pjesën më të madhe të energjisë së mirë që transmetojnë në kamera ata përpiqen ta zbatojnë në edukimin e vajzave të tyre, të cilave përpiqen t’i fusin vlera larg praktikave të caktuara seksiste.

3. Drew Barrymore nuk i komplimenton fëmijët e saj për pamjen e tyre.

Aktorja e famshme Drew Barrymore ka një metodë jokonvencionale por mjaft origjinale kur bëhet fjalë për të dhënë komplimente për fëmijët e saj. Në vend që t’i komplimentojë ata për pamjen e tyre me fraza si: “Dukesh kaq bukur”, ajo preferon t’i komplimentojë për veprimet ose arritjet që arrijnë gjatë ditës së tyre.

4. Jennifer Garner u jep fëmijëve të saj një ditë në vit “Po për gjithçka”.

A ju kujtohet filmi “Yes Man” në të cilin Jim Carrey tha po për gjithçka për të përmirësuar jetën e tij? Aktorja Jennifer Garner e zbaton këtë metodë një herë në vit me fëmijët e saj. Sipas asaj që ajo tha në një intervistë, fëmijët e saj e presin këtë ditë gjatë gjithë vitit, madje edhe më shumë se Krishtlindjet.

5. Reese Witherspoon i kërkon fëmijëve të saj të shkruajnë letra falënderimi.

Aktorja fituese e Oscar-it ka një metodë shumë të thjeshtë, por efektive, për t’i bërë fëmijët e saj të tregojnë dashuri ndaj të tjerëve. Ajo konsiston në bërjen e letrave uruese, falënderuese ose vizatime për çdo dhuratë që u japin fëmijëve të tjerë, pasi sipas saj “do të thotë shumë kur fëmijët janë mirënjohës”.

6. Jessica Alba ka rregulla strikte të gjumit dhe të ngrënit.

A ju ka ndëshkuar ndonjëherë nëna juaj duke ju dërguar të uleni në qoshe për sjellje të keqe? Epo, Jessica Alba e përdor këtë metodë me fëmijët e saj kur ata sillen keq ose nuk i binden urdhrave të saj, përveç se është shumë e rreptë me oraret e gjumit dhe ngrënies së fëmijëve.

7. Mayim Bialik nuk i detyron fëmijët e saj të jenë të mirë.

Aktorja e njohur për rolet e saj komike në “Blossom” dhe “The Big Bang Theory” jo vetëm që dallohet për rolet e saj televizive, por gjithashtu ka një doktoraturë në neuroshkencë, duke aplikuar shumë nga teoria e saj në prindërim. Ndër metodat e saj të shumta është të mos i detyrojë fëmijët e saj të jenë dashamirës ose mirënjohës, por për t’i lënë ata t’i përfshijnë vetë këto zakone duke vëzhguar prindërit e tyre.

8. Megan Fox i lejon djemtë e saj të veshin fustane.

Aktorja e famshme ka treguar më shumë se një herë publikisht një nga fëmijët e saj të veshur me kostum princeshe ose funde dhe fustane. Megjithë kritikat dhe komentet që ajo mori, Megan mbrojti fëmijën e saj duke shprehur se:

Unë po përpiqem ta mësoj atë të jetë i sigurt në veten e tij, pavarësisht se çfarë thotë dikush.