Celebrities Magazine Showbiz

Ben Affleck dhe Matt Damon flasin për filmin e ri “Air” dhe se si është të punojnë së bashku në të 50-at e tyre!

Ben Affleck dhe Matt Damon me të vërtetë duan të punojnë së bashku. Shokët e lindur në Boston, të cilët njihen për më shumë se dyzet vjet, kanë një film të ri, “Air”, që do të dalë në kinema më 5 prill. Ai detajon historinë e origjinës së partneritetit të Michael Jordan me Nike. Pjesë e apelit të projektit, thanë ata, ishte shansi për të punuar sërish bashkë. Affleck në një intervistë u shpreh:

Kjo ishte një nga gjërat që ne disi donim të bënim. Ideja se pse nuk po rrimë dhe të kalojmë më shumë kohë së bashku, pasi arritëm të qëndronim miq gjatë gjithë kohës.

Damon, më tej, shtoi:

Plus, kemi arritur të 50-at. Dua të them, ju mund të shihni fundin e tunelit!

Të dy fituan famë së bashku në “Good Will Hunting”, duke fituar Oscar për skenarin më të mirë origjinal për filmin në 1997. Së fundmi, dy miqtë krijuan së bashku një kompani produksioni, Artists Equity dhe vazhdojnë ta shijojnë bashkëpunimin e tyre. Affleck luan në film themeluesin e Nike, Phil Knight dhe gjithashtu drejtoi projektin. Për realizimin e “Air”, ai tha:

Ndihesha sikur vetëm ne dhe po bëheshim atë që donim të bënim. Më pëlqeu. Që atëherë më mungon çdo ditë. Ishte eksperienca më e mirë e punës në jetën time, pa diskutim.

Ndërkohë, Damon u shpreh me shaka:

Gjëja ime e preferuar për Ben është se ai më veshi një kostum të trashë kur më në fund shkoj në punë me të.

Vetë Jordan dëshironte që Viola Davis të luante nënën e tij, tha Affleck.

Kjo është disi si të zgjedhësh Michael Jordan për ekipin tënd të basketbollit.