Celebrities Film & Tv Showbiz

Bëhuni gati për një super film/Ben Affleck takon legjendën e basketbolllit Michael Jordan për detajet e fundit!

Filmi ‘Air’ trajton figurën e Michael Jordan nga një këndvështrim i pabotuar deri më tani, krijimi i linjës së atleteve bazuar në figurën e tij nga Nike. Ben Affleck, regjisor dhe njëkohësisht aktor i filmit artistik, ka folur gjatë prezantimit të filmit në South by Southwest dhe ka zbuluar detajet e takimit të tij me legjendën e basketbollit.

Ben Affleck ka shpjeguar se si shkoi takimi i tij me legjendën.

Kisha një shans të ulem me Michael Jordan, sepse thjesht nuk do ta bëja këtë film pa e pyetur atë: “Çfarë rëndësie ka për ty?”. Interesante dhe çuditërisht, ai kishte disa gjëra që kishin rëndësi.

Takimi më i rëndësishëm i Aflleck me Michael Jordan u zhvillua pasi regjisori mori skenarin e filmit.

Mora skenarin dhe më pas pata sërish mundësinë të flisja me Michael. Michael Jordan, për ata prej jush që nuk e dinë, është një nga burrat më frikësues dhe mbresëlënës që do të shihni ndonjëherë në jetën tuaj. Ai më tha për babain e tij. Dhe më pas foli për nënën e tij. Ishte hera e parë që pashë këtë vështrim në fytyrën e tij. Ishte një vështrim nderimi, frike, dashurie, mirënjohjeje dhe pafajësie. Ai tha , ‘Asgjë nga këto nuk do të kishte ndodhur pa nënën time.’ I thashë: ‘Kush do të doje të luante mamanë tënde?’ Ai tha, ‘Epo, duhet të jetë Viola Davis’. Kjo është njësoj si të thuash, ‘A mund të luaj basketboll në fushën tuaj?’ “Po, nëse merr Michael Jordan.” “Viola Davis është aktorja më e mirë që kam parë ndonjëherë. Ky është një biznes i vështirë. Është e vështirë të dish nëse je i suksesshëm. Është e vështirë të dish nëse ke arritur diçka. Por i sinqertë me Zotin, gjithmonë kam ndjerë se nëse do të isha drejtoreshë një ditë dhe do të kisha Viola Davis në një film, kjo do të ishte me të vërtetë diçka. Kjo do të thoshte botën për mua. Dhe kjo është.