Celebrities Gossip Showbiz

Brian Cox: “Meghan Markle ‘e dinte se çfarë po bënte’ duke u martuar me Princin Harry!”

Ylli i “Succession” pohoi në një intervistë të Haute Living New York, të publikuar të mërkurën, se Markle “qartësisht” kishte “ambicie” për t’u bashkuar me familjen mbretërore përpara se të martohej në 2018.

Aktori, 76 vjeç, pretendoi se Markle kishte “endrrën e saj të fëmijërisë për t’u martuar me Princin Charming dhe gjithçka që ne e shohim si fantazi që mund të jetë jeta jonë në ëndrrat tona”.

Cox vuri në dukje se nuk duhet të befasohet nga drama që ajo dhe Harry krijuan duke u larguar nga familja mbretërore.

“Nuk mund të hysh në një sistem ku dikush tashmë është trajnuar të sillet në një mënyrë të caktuar dhe më pas të presësh që ata të shkëputen nga vetja,” shpjegoi ai.

“Dua të them, ajo e dinte se në çfarë po futej.”

Më vonë gjatë intervistës, fituesi i Emmy tha se do të dëshironte të shihte Mbretërinë e Bashkuar “të lëvizte përpara” nga anëtarët e familjes mbretërore.

“Për mendimin tim, ne nuk duhet të kemi një monarki,” tha Cox. “Nuk është e zbatueshme; nuk ka kuptim.”

Fituesi i Golden Globe ka mbrojtur Markle dhe Harry në të kaluarën, duke u thënë shikuesve të “Good Morning Britain” në dhjetor 2022 se ata duruan “diçka qartësisht traumatike” përpara se të tërhiqeshin.