Gossip Health & Beauty Lifestyle

Dikur dhe sot, aktorët nga filmat tanë të preferuar të aksionit!

Ne na pëlqen të rishikojmë filmat tanë të preferuar të aksionit, edhe nëse ata janë pak të vjetër. ‘Rocky’ dhe ‘The Terminator’ mbetën të njohur për dekada dhe aktorët e tyre janë bërë idhuj për ne. Ata mund të jenë duke u plakur dhe kanë rrudha apo flokë të thinjur, por janë ende heronjtë tanë më të dashur të filmit.

‘Bright Side’ ju prezanton 10 aktorët ikonë nga filmat e vjetër aksion se si duken ata në ditët e sotme:

1. Jean-Claude Van Damme
2. Sylvester Stallone
3. Dolph Lundgren
4. Val Kilmer
5. Robert Patrick
6. Arnold Schwarzenegger
7. Steven Seagal
8. Mark Dacascos
9. Mickey Rourke
10. Chuck Norris