Film & Tv

Është përfolur gjatë por më në fund rikthehet seriali “Harry Poter”!

“Harry Potter” është një sagë e krijuar nga seria e librave të J. K. Rowling për magjistarin legjendar dhe luftën e tij për të shpëtuar botën magjike nga Lordi Voldemort. Është e njohur tashmë për të gjithë se këta libra krijuan një ekskluzivitet filmi me Daniel Radcliffe në rolin kryesor, i cili pati një sukses të madh dhe është ende shumë i popullarizuar.

Negociatat në lidhje me këtë projekt të ri janë në fazën përfundimtare dhe në regjistrimin e serialit duhet të përfshihet edhe J. K. Rowling. Plani është që seriali “Harry Potter” të ketë shtatë sezone, secili i bazuar në një libër. Për këtë serial është përfolur gjatë. Shumë po pyesin se kush do të luajë personazhet kryesore në serial, të cilët u mishëruan në filmat nga Daniel Radcliffe, Emma Watson që luante Hermione dhe Rupert Green, i njohur më mirë si Ron Weasley.

Ndërkaq, Daniel Radcliffe, i cili njihet më së shumti për rolin e tij si Harry Potter në ekskluzivitetin e filmave më të dashur në mbarë botën, është në pritje të fëmijës së tij të parë me të dashurën e tij Erin Darke. Çifti është në lidhje që nga viti 2012 kur u takuan në xhirimet e dramës biografike “Kill Your Darlings”. Radcliffe foli për lidhjen e tij të menjëhershme me Darke në një intervistë me revistën Parade në 2014: