Celebrities Gossip

Fotografi Richard Pohle tregon vështirësinë në shkrepjen e fotove të shumëpërfolura të familjes mbretërore!

Fotot shumë të diskutuara të Mbretëreshës duke u shoqëruar në shërbimin përkujtimor të Princit Philip në krahun e djalit Princit Andrew u kapën me vështirësi, ka zbuluar një fotograf. Në shërbimin e javës së kaluar, i cili u transmetua drejtpërdrejt në BBC, vetëm një fotograf i shtypit pati akses për të bërë fotografi brenda Abbey.

Ajo punë iu dha fotografit të The Times, Richard Pohle, i cili ishte fotografi mbretëror brenda ngjarjes. Përpara se të fillonte shërbimi, atij iu caktua një vend ku të qëndronte për të bërë fotografi dhe pretendon se i ishte thënë nga një zyrtar i shtypit i Pallatit të Buckinghamit se nuk duhej të fotografonte Mbretëreshën derisa ajo të ishte në vendin e saj. Megjithatë, ai thotë se ndërsa priste ardhjen e monarkes, lajmet u filtruan nga kolegët e tij jashtë Abbey se Mbretëresha do të shoqërohej në shërbim nga Andrew.

Pohle zbuloi në The Times se si ai iu lut zyrtarit të shtypit të pallatit që të lejohej të bënte foto të mbërritjes së saj, veçanërisht pasi ngjarja po shfaqej drejtpërdrejt në televizor dhe ai ishte përgjegjës për fotografimin për të gjithë median dhe do të ishte në shumë telashe nëse do të kishte një mbulim të përgjithshëm televiziv të Mbretëreshës që tregonte hapur mbështetje për Princin Andrew, por jo fotografi.

Përfundimisht, ai thotë se e bindi që ai të mund të fotografonte mbërritjen, por ndërsa mbretëresha hyri në Abbey, kongregacioni qëndroi në këmbë, duke ia bllokuar pamjen e shkrepjes. Fotografi konfirmoi se çdo gjë u bë me qëllim, pasi nuk dëshironin që ato foto të shkrepeshin. Epo duke parë lajmet e shumta në media lidhur me këto imazhe, mund ta hamendësojmë se pse ishte e gjithë kjo vështirësi për Richard Pohle.