Celebrities Gossip

Për shkak të gjendjes së saj shëndetësore, ka ndodhur ky ndryshim te njëra nga pronat e Mbretëreshës Elizabeth!

Mbretëresha po planifikon të kalojë më shumë kohë në Craigowan Lodge në pronën e saj Balmoral, sipas raporteve. Tani vila në vendstrehimin e saj shumë të dashur në Malësitë Skoceze është pajisur me një ashensor prej 20,000 paundësh. Ajo do të ketë gjithashtu një portë të re sigurie, një sistem interkomi të teknologjisë moderne dhe një numër kamerash CCTV lajmesh të instaluara në pronë.

Zyrtarët e pallatit kanë lëvizur për të përshtatur ashensorin pas spekulimeve se Mbretëresha ka qenë duke luftuar me lëvizshmërinë e saj. Ajo ka vështirësi në ecje dhe ka nevojë për një shkop ecjeje. Ashensori Lifton Trio është më i madhi në gamën e tij, raporton The Sun.

Për shumë vite ne kemi menduar se do të ishte vendi i përsosur që mbretëresha të kalonte më shumë kohë kur të jetë më e madhe. Është një nga vendet e saj të preferuara. Me ashensorin e duhur dhe tani këtë siguri të re, ai mund të mbyllet efektivisht në mënyrë që ajo të kalojë shumë më tepër kohë atje në heshtje në fund të të nëntëdhjetave.

Muajt e fundit Mbretëresha Elizabeth ka patur jo pak herë probleme me shëndetin e saj. Ajo madje ka anuluar disa angazhime mbretërore për shkak të gjendjes së përkeqësuar të shëndetit, edhe pse duket se së fundmi i është rikthyer atyre, të paktën virtualisht.