Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Gjithçka që duhet të dimë rreth jetës, karrierës dhe pasurisë marramendëse të Justin Timberlake!

Justin Timberlake, një artist mjaft i talentuar dhe i njohur në fushën e muzikës, aktrimit dhe sipërmarrjet e tij të biznesit, ka arritur që gjatë gjithë viteve të tij të karrierës të grumbullojë një pasuri me një vlerë neto prej 250 milionë dollarësh. Rrugëtimi i tij në botën e artit ka filluar që fëmijë, duke arritur famën me grupin e djemve NSYNC dhe më vonë duke lulëzuar në një karrierë të suksesshme solo.

Timberlake ka shtuar të ardhura dhe ka rezultuar i suksesshëm edhe me sipërmarrjet e biznesit si 901 tequila, linjën e veshjeve William Rast, restorante në pronësi të përbashkët dhe madje edhe një investim në Myspace.com.

Nga ana tjetër, Jessica Biel, një aktore, modele dhe producente e arrirë, ndan një vlerë neto prej 250 milionë dollarësh me bashkëshortin e saj. Megjithatë, rreth 200 – 230 milionë dollarë vijnë nga fitimet e Justin.

Në botën e showbiz-it, Justin Timberlake ka lënë gjurmë të pashlyeshme jo vetëm në muzikë, por edhe në aktrim. Nga rolet në filma si “The Social Network” deri tek personazhet në ekskluzivitetin “Trolls”, ku ka shkëlqyer me shkathtësinë e tij. Fryma sipërmarrëse e Timberlake shtrihet edhe tek kompanitë diskografike dhe prodhimin e filmit dhe televizionit. Veçanërisht, ai së fundmi shiti katalogun e këngëve të tij për rreth 100 milionë dollarë.

Vlera neto e kombinuar e çiftit jo vetëm që pasqyron arritjet e tyre profesionale, por gjithashtu nënvizon investimet e tyre strategjike dhe zgjuarsinë në fushën e biznesit.